Nurcann11 Kayinvalidemle aynı evde ouruyoruz sabah da tartıştık eşim de onu tutuyor sinirlendim kapı yumrukladim çok feci agladim saat 3'e kadr yemek yemedim bebeğim oynuyor hissediyorum ama akintım çoğaldı sizce Bir şey olur mu
Harunnisa Nurcann11 bende sabah tartistim aslinda ufacik bir mesela ama sinirlendim esim evde degildi olsaydida anasini tutmazdi ama hormonlardan dolayi patlayacak bombagibi geziyorum evde ust kata ciktim.yattim yemek bile yememistim ama bebege zarar veriyorum diye iki lokma attim agzima bebeğini düşün bosver
Elanaz Nurcann11 Başkasına olan sinirini bebekten çıkarmışsın, hamileyken aç kalmak, kapı yumruklamak ne demek? Kime ne olacak sen böyle yapınca aç kalan da üzülen de hem sensin hem bebeğin. Üstelik korkuyorlar yazık anne karnında.
yesillimonn Nurcann11 Su Kaynanalar kayınpederler bu zamanda hala niye böyleler anlamiyorum 😡 sen kendini ve bebeğini düşün canım aç kalma..
Nurcann11 deletedmom213 babamla konuştum canım bana ck gel kızım diyor gitmek kolay değil onlar zar zor geçiniyor
Nurcann11 yesillimonn mecburum onun için her şey zaten canım onlar kendi kızlari iyi olsun isterler sadece
Gencanne01 Nurcann11 ınanır mısın bende sabah tartıştım ama lafları ben soyledım 10 günlük lohusayım kadının mesajına geç cevap verdım dıye mesajlarıma cevap yazmaya tenezzül etmıyorsun dıyor bende açtım ağzımı sonrada vatsap durumda bana laf sokuyor gelde cıddıye al ya 15 yasındakı ergen gıbı düşünce olsa lohusa kadına böyle konuşulmaz umursama Allah’a bırak sankı bız evlat degılız vala bıktırdılar
Nurcann11 Gencanne01 aynen gercekten dusman gibi görüyorlar gelin olarak degil nereden vursam diye cabaliyorlar
Seyhan34 Nurcann11 sakin olmalısın bebeğini düşün bişey ler ye hem eşinle senin annen tartışsa sen anneni mi tutarsın eşini mi bide öyle düşün
Seyhan34 Nurcann11 erkekler daha düz akıllıdır bizim gibi değiller olamazlarda iyi düşün kararını ver
Tugcehakan Nurcann11 bende aynj sekildeydim canım 4 ayım berbat geçti şuan ne eşim ne de diğerleri umrumda bebeğine odaklan senin butun stresini o minicik bedeniyle hissediyor :( sabırlı ol