Bebeğimin hareketleri kısılmıştı hastaneye gittim doktor uyuyor bir sıkıntı yok dedi 3 gün sonra yine gittim gece acile duramadım bebeğimi hissetmiyorum dedim nst ye bağladılar kalp atışı zayıflamış acil doktoru çağırdılar ultrasonda baktı bulanık gördü acil bebeği sezeryanla almamız lazım yoksa anneyi zehirlicek dedi :( sezeryanla doğum yaptım bebeğimi bi kere bile göremedim oğlum kaka yapmış anne karnında o kakayı yuttuğu için nefes alamamış benim çocuğumu 5 saat boyunca o kakasını içindekini temizlemediler devlet hastanesine sevk ettiler biz müdahale edemeyiz burda diye bunu diyen özel hastane :( birde tecrübesiz doktor koymuşlar bebeğimin göbek bağı kendi düşmesi gerekirken kesmişler kanamasıyla bırakmışlar 5 saat sonra devlet hastanesine gittiğinde orda temizlemişler göbeğin deliğini dikmişler hastane geç kalınmış midesi neden temizlenmedi diye oksijensiz kaldı 2 gün direndi 2 gün yaşadı bebeğim onu bi kere göremedim morgtamı sevecektim ölüsünü mü alacaktık kucağımıza çok canım yanıyor