Mrvsmt2502 Kızçelerim 40 olduk gelen giden yok. Ahududu çayı, papatya çayı, merdiven inip çıkma, yürüyüş, squat, activating labor, ilişki vs. Denemediğim kalmadı. Bebişi gelmeye ikna etmek için neler yapabiliriz 😃 gelene kadar 4 kiloyu geçecek gibi gözüküyor 🙄
kahvesever__ Mrvsmt2502 halay çek bir komşumuz halay çekmişte akşamına doğum yapmıştı 😂 bu arada şaka değil
Seross10 Mrvsmt2502 40+3te suni ile doğurdum. Herşeyi yaptım 3 cm açıklık vardı ama sancım yoktu 😁 olmayınca olmuyor be bacım
Tatlisannedilekk Mrvsmt2502 bende öyle yiyip içmediğim yapmadığım şey kalmamıştı, sonunda 40+1de suni sancıyla doğum yaptım🙂
Mrvsmt2502 Seross10 ay burda çok okudum doğum hikayelerinde hiç sancısı vs olmayıp 40 içinde aniden sancısı ya da suyu gelen falan olmadı suniyede razıyım artık gelsin vücudum kaldırmıyor artık 😂 devletw gidiyorum hiç açıklığa bakılmadı doğum başlayınca bakacaklarmış 🤦♀️
1prenses_annesii Seross10 hizli ilerledi mi acaba benim de en son 2 cmdi birkaç gün önce. Şu an 39+2 yiz doktorum suni kararini bana birakti
Alshdksb Mrvsmt2502 banada aynısı söylendi canım çatı muayenesi de yapılmadı doğum da başlamıyo 39 olduk tam
Gurumisevda Mrvsmt2502 aynen bende de 39. Hafta oldu 0 sancı çatı muayenesi de yapılmadı gelmeye niyetleri yok
Mrvsmt2502 Alshdksb sizde devlete mi gidiyorsunuz? 2 3 güne bi randevu veriyor artık 42 ye kadar bekelyecek sanırım
Mrvsmt2502 kahvesever__ aklınıza geldikçe dua edin nolur müslümanın müslümana ettiği dua daha makbul 🤲🏻☺
Elifsnm Mrvsmt2502 devlet okadar bekletiyor mu qma tehlikeli diye biliyorum 41 den sonra bende arastirma hastanesine gidiyorum umarım bekletmez
Alshdksb Mrvsmt2502 evet bende devlete gidiyorum şu gün için gel demedi tam 39 oldum bakalım görücez gelecekmi
Tatlisannedilekk Mrvsmt2502 18ay oldu doğum yapalı şuan 2.hamileliğim 21haftalığım🤰🏻 1cm açıklığım vardı yatışım yapıldığında sancım yoktu oğlum kanalda değildi aslında sancılarım varmış hemde çok yüksekmiş ama ben hiç hissetmiyordum ağrı eşiğim yüksek belki de oyüzdendi neyse suni sancı benim açılmamı hızlandırdı 6-7saatte doğurdum çok şükür🙏🏻 darısı size ilsun inşallah☺️
Seross10 1prenses_annesii 8 saat aldım suni onun sonucunda doğdu oğlum. Dediğim gibi 40+3tü en fazla 41i bekleriz dedi olmazsa sezeryan dedi. Yatışım yapıldı 12den akşam 7 buçuğa kadar aldım hemen hemen aralarda kapatıldı yürüdüm çömeldim vs