Asenaguney Merhaba kızlar mide bulantım halsizliğim var ama bugün heyecanla sabah test yaptım ve koskoca bir negatif hem moralman düştüm hem de ne yapacağımı bilemedim. Böyle başına gelen var mı belirti olup da negatif çıkan?
benimmdunyamm Asenaguney canım valla adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aşırı benziyor adet olmadığın surece umut vardır gecikmen var mı
Gulguzelim Asenaguney piskolajik olarak belirtiler hissediyorsun sadece o kadar mide bulantısı falan daha olmaz
femme Asenaguney Kendine bu kadar stres yapma cok erken test yapmışsın. bekle bi adet tarıhın gelsın geçcsin azıcık varsa Allahın iznıyle belli olur :)
Gulcingezer Asenaguney bnde ayniyim test negatif belirtim vardi psikolojk de olabilir ona yoruyorm ama daha reglm 4 gun var
Gulcingezer Asenaguney 10 gunde test cikar mi canim zten yumurtalamada 10 12 gun snra incecik cikiyor
benimmdunyamm Asenaguney erken test yapmak hiç iyi değil canım bazen insan kimyasal gebelik geçiriyor hamileyim diye sevinihor sonra adet oluyor psikolojikmende belirti oluşur sıkıntı yapma
Habus Asenaguney o kadar erken testte çıkmasının çok da imkanı yok ki ☺️ En az 6 gün kala ki o da erken gebelik testiyle olabilir ama çok çok erken yapmışsınız
dilaraulusoy Asenaguney alttaki yorumlardan okudum canım adetten 10 gün öncesi idrar testi pozitif çıkma olasılığı yok zaten. Adet günün geçsin hemen git kan ver olmazsan eğer.
Asenaguney dilaraulusoy @benimmdunyamm @Parafin @Habus @Mimii94 @Gulcingezer @femme @Gulguzelim Tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim bir yakınımdan duymuştum ben de ondan bu kadar erken yaptım. Buraya yazmasaydım sizinle paylaşmasaydım normal bir şey yaptığımı düşünüyor olucaktım. Teşekkür ederim
dilaraulusoy Asenaguney rica ederim canım ne demek kendini gereksiz yere strese sokma bence sen reglin geciksin kan var direk daha iyi olur. Rabbim tez vakitte kucağını doldursun 💜
Gulguzelim Asenaguney rica ederiz canim valla hem yas olarak hem tecrübe olarak bizde olanları soyledik
Gulcingezer Asenaguney rica ederz canim hepimiz paylasiyorz herseyi tecrube ediniyorz destek oluyorz elimizden geldigince
Asenaguney dilaraulusoy dilaraulusoy aminnn canım benim teşekkür ederim ne güzel yazmışsın öyle rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnn amiinnn amiinn🥰🥰
Limonzeytin Asenaguney Mide bulantısı o kdr erken başlamaz en erken 6 haftada falan başlar pskljk olablr sizinkisi. Adet geciknce kan verin bide netleşr hayrlısı olsn
Asenaguney Gulguzelim sağolun teşekkür ederim, bende yeni evliyim Allah nasip ederse ilk tecrübem olucak o yüzden deneyimsizim fikir almak istedim 🥰