Esoeess Kızlar avrupa yakası sarıyer civarı, levent, şişli, beşitaşta doktor hastane önerisi olan varmı?
Whitewomen Esoeess Kağıthane de rıza efendi Karaca var kendine ait kliniği var ilk gebeligimde kendisine gttim baya bir süre çok iyi alanında Ama doğumumu gop avrasya hastanesinde yaptım. Ikıncı doğumumuda orda yapicam
Yavuzseliminannesiii Esoeess nişantaşı tarafında murat yayla muhteşem bir doktor. Arkadaşım için gittik bebeği sıkıntılıydı kimse net birşey söylemezken murat beyin tüm söyledikleri doğru çıktı. İmkanım olsa sadece ona giderdim bende. Sağlıcakla kalın
Sweetbabyy Esoeess Tarabyada oturuyorum bende yakın hastaneler acibadem ve liv acibademe gidiyordum muayne 920₺ di gittim bikaç kez doşum ücreti 2021 olarak söylüyorum şuanda ikiside ayrtmıştır 17 bin duyunca bıraktım eşim hastanede çalışıyor sarıyer etfale başladım 34 haftalığım Alev Aydın var onda muayne oluyorum uzun zamandır doğumum da orda olucak
Esoeess Sonikiuc merhaba, henüz hazırlık sürecindeyim ama riskli gebelik olabilir protein kaçagı var o branşta bakıcam perinatoloji sanıırm
bejanne00 Whitewomen Evet bende o doktorda yaptım. İlk gebeliğimi onunla atlattım. 2. olursa tekrar adres şaşmicak
Sonikiuc Sweetbabyy doğum için gerektiği gibi ilgileniyorlar mi? Doğum anında nasıllar hiç bilgi edinebildiniz mi
Sweetbabyy Sonikiuc Çok fazla yorum okudum araştırdım doktorumdan da memnunum okuduğum yorumlar hep olumluydu zaten hastane yeni cocuk yoğun bakımındaki makineler diğer orta sekment’deki hastanelerden daha iyi