Buseyllzr Şeker yuklemesinde kaç saat aç kalınıyor 11:10 gece randevum var dün 9 dan beri bişey yemiyorum ve midem çok bulanıyor şekerli suyu içtikten sonra ne zaman yemek yeniliyor bilen var mı kızlar yardımcı olur musunuz?
Melis2015 Buseyllzr sen neden 11 e randevu aldin ki gidip sabahtan kan versene 11 çok geç ya bn sabah erkenden gitmeme rağmen 11e kdar aç bekledim
Edahoso Buseyllzr önce aç kanını alıyorlar şekerli su içirip 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar, sonra tekrar 1 saat sonda kan alıyorlar yani şekerli suyu içtikten 2 saat sonra yemek yiyebilirsin
Buseyllzr Melis2015 yer yoktu başka canım onu bile zor buldum covid oldugum için haftada geçecekti geçen hafta ki randevum iptal oldu anca bulabildim açlıktan bayilcam ama 🤦
Melis2015 Buseyllzr keşke doktorunuzla gorusseydiniz aç aç beklemek zor gerçekten bnde sağlık ocağında yaptırmıştım beklememek icin
Deletedmom727271 şekerli içeceği içtikten 2 saat sonra yemek yicen saat 11de alınır mı kız randevu 😅😅😅
Buseyllzr Deletedmom727271 yeni yedim daha yemek ay öldüm açlıktan bu ne zormus eşim de izin alamadı iş yerinden gitti beni bırakıp gene 😂 tek başıma kaldım hastanede aç aç ayy şimdi anneme geldim dolmuşa binip yemeği yedm hala kendime gelemiyom 😂
Buseyllzr Melis2015 bizim sağlık ocağı yapmıyordu malesef doktorumda haftan ilerlemeden yapalım dedi 28+3 um smdiye coktan yaptırmam gerekiyordu 🤦
Deletedmom727271 Buseyllzr sabah 9 gibi başlasaydın bu kadar beklemezdin canım olsun artık yemişsin :) inşallah güzel sonuçlar alırsın 😊
Melis2015 Buseyllzr aç aç kötü olmuş snein için 😔 bn 11 kadar ac durdum bayilcam diye korkuyordum sn bnden fazla aç kalmışsın 😔