Kubra_597 Scdmf bir de şeyi sordum eğer iptal edilirse bu kararname, geri çağrılır mıyız, hayır kazanılan hak geri alınmaz rahat ol dediler bu da ekstra sevindirdi açıkçası 😅
Scdmf Kubra_597 AA bende geri çağırırlar kesin diye düşünüyordum açıkçası buna da çok sevindim işverene bırakırlarsa çağırırlar ama büyük ihtimalle
Deletedmom70006 Ramazandan sonra bazi kararlar alınacakmis bilim kurulunda ve kabinede. Pandemiye veda kararları başlığı ile haber yapılmış bugün. Acaba 24. Hafta izinlerini kaldırırlar mi duyum alan var mı kızlar?
Ozgennnnnn Deletedmom70006 hemşireyim 2 gün önce ayrıldım idari izne herhangi bir şey söylemediler iznin kalkacağına dair 🤷🏼♀️
Deletedmom70006 Bugün haber yapmışlar bayramdan sonra toplanılacakmış. Ben de bayramdan sonra ayrılacağım nasip olursa. Kaçırsam da 1 2 hafta ile kaçıracağim öyle olursa çok üzülürüm ben de anestezi teknisyeniyim.
Zlhrsln 24+0 da yazılır öncesinde doktor yazamaz. 24. Haftaya girmen gerekiyor zaten kurumuna dilekçe ve hastaneden aldığın raporu ekleyip verirsin ben bu şekilde yaptım sıkıntı olmuyor 😊
Deletedmom70006 Ultrasona göre mi yoksa sat a göre mi belirleniyor acaba 24. Hafta. Ben de kaldırılma söz konusu ise bir iki hafta önden almaya çalışayım doktorumla konuşup diyecektim. Öyle olmuyorsa da yapacak bisey yok nasibimiz neyse diyeyim.
orz Delta varyantından sonra hamilelikte vefat oranının 2020 yılına göre arttığını okumuştum Aralık ayında… Bayram sonrası için iznin kaldırılması erken olur bence…
Esoss88 Karantinanın bile kaldırılacağım gündemde bence kaldırılacak gibi kızlar :( izine ayrılmış olsak da çağırırlar
Deletedmom70006 Umarım kaldirilmaz. Sonuçta covid tamamen bitmiş değil. Ve kimi ne derece etkileyeceğini kimse bilemiyor.