Ozlemdrn Kizlae benim bebis 13+2 geçen haftada bu haftada kapatti bacaklarını doktor da %80 kiz dedi değişir mi
Sedaceylan Ozlemdrn verdiği yüzde byağı iyiymiş, bşze de bu haftalarda erkeğe benziyor dediler. Sonra %99 kız deesi dr.umuz.. 🤤 sağlıkla gelsinler❤️
Zeh123-ra Ozlemdrn canım banada 12 haftada %80 dedi gene de ne olur ne olmaz 17 haftayı bekledim bu gün kesin öğrenecez ama Allah gönlünü göre versin
Nurdan07 Ozlemdrn günaydın canım 12+2 de banada %80 kız demişti nisanın 9 da kontrolüm var 17 haftalık falan olucak bakalım bekliyoruz 🥰 o yüzden daha bişi alamadım tabiki öncelik sağlıcakla dünyaya gelsinler ama inşallah değişmez 🥰🥰🥰🤗🤗
Sahrabeyza Banada 12 haftamda %80 kız dedi bende 18 haftamda kontrolüm var onu beklurm belki yanılmıştır diye
Mikmikbuk Sahrabeyza Maşallah hayırlısı olsun, ancak 15-16 dan sonra hatta detaylı ultrasondan sonra daha netleşiyor😊
taninmayananne Ozlemdrn banda 13 haftada yuzde 90 kiz dediler 16 haftada bur gittim erkek dedi yuzde yuz dedi 😄😄 suan da nurtopu gibi bir oglum var ablasi 4 yasinda
Sahrabeyza taninmayananne yanılma oluyor yani demi bende rabbimin gönlüne güç gitmesin ama erkek olsun isterdim ama kız dedi biraz üzüldüm ama yinede değişir belki