Yigitinannesiyim gmzkcl 35+0 Pazı olduk her şeyimiz tamam hastane çantası hazır kıyafetler yıkandı ütülendi beşik bebek arabası tamam bir tek oğlumu bekliyorum 37+1de planlı sezeryanım var 15 gün kaldı zaman geçmiyor sanki durdu
dml33 gmzkcl 28 haftalık karnabahar olduk bnmde kıyafet olarak pek eksik yoktu zaten 2. Kizim olck bez ıslak mendil falanda siparis verdim ufak tefek eksikleri tamamlayip 30. haftadn sonra çanta hazirlicm
Cennet-Kokulum gmzkcl Biz daha küçüğüz 8+2 günlük fasulye kadar. Tek şikayetim mide bulantısı yok böyle bişey ya 😢😢
gmzkcl dml33 30. Haftadan sonra yavaş yavaş hazırlamak gerektiği söyleniyor çantayı ancak bizim daha alınacak çok şeyimiz var🙈
dml33 gmzkcl aynen 30da baslasn anca yıka utule elbet eksik çıkıo onu tamamla intentten alirsn kargo bekle falan 32 hazır oluyo ilkte ole olmustu bnm için rahat edip en azindn 😄
Gorkemm gmzkcl 30+6 brokoli olduk bizde 🤗🤗 alışveriş bitti sayılır en önemlileri kaldı o da Allah kerim 😂 akrabalar biz alacaz dedi diye bekletiyoz bi beşik bir de arabamız kaldı bakalım tek sıkıntım kendimi yorduğum zaman sol bacağım ile kasığımı birleştiren kemik aşırı ağrıyor gece bile uyutmuyor benim gibi olan var mı ya
Akca01 gmzkcl 26+4 2. Cocugum. Ilk kizimdan kalan hersey 🤣 kiz olunca bu da. Pek bi hazırlık gerektirmedi. Kendime 1-2 parça pijama camasir vs aldim. Bi besik ne durumda kontrol edelim diye onu kurduk başka da bisey yok. Vakit var diye bakmadım bile ne var ne yok. Mayıs da başlarım nasip olursa. 3 gundur feci sirtim agriyor. Kabizlik çıktı ortaya. Gobegim bi anda top gibi oluverdi sanki. Ayak altlarım agriyor. Cabuk yorulmaya başladım ya da bu 3-4 gundur çok işledim yoruldum bilmiyorum. Ama güzel 😍😍💕 içinde kıpır kıpır
gmzkcl Akca01 oh sizin de ilk kız sağolsun herşey hazır desenize❤️ İki kız mükemmel birşey birbirlerinin en yakın arkadaşları olacaklar 🌸
gmzkcl dml33 evettt, kargolar zaten başa dert🤦🏻♀️ 27. Haftama girdim ben, daha çok varmış gibi geliyor, bazen yok ya daha çok yok aslında diyorum. Kafam karışık🙈
kahvesever__ gmzkcl 34+2 yiz şikayetlerim çok yaz yaz bitmez. Hastane çantamız herşeyimiz hazır çok şükür 🙏 sağlıkla zamanında oğlumuzu bekliyoruz
gorky 16+4 patatesiz ama daha alışverişe başlamadım 7.ayda yapmayı düşünüyorum evi eşyaya boğmaya gerek yok şimdiden ☺️
gmzkcl gorky ben de bu zamana kadar genelde müslin örtü bir kaç tulum falan aldım. Daha yeni yeni başlayacağız inşallah alışverişe🥰
minik4550 gmzkcl tam 25 cok şükür biraz karnim acıyor kasılma gibi bisey yaşıyorum bende anlamadım onun dışında genelde yatıyorum zaten bütün hersey hazırda hic biseyi yerinde değil sağda solda 😊🤦♀️