Nermeliye Kizlar bebeyinize alis veris kac haftaya yaptiniz 30+5haftali hamileyim simdiden aliw veris yapan varmi
Sumiire Nermeliye ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez yapmaya başladım 35teyim suan herseyi bitti 29 da kıyafetlerini yıkadım cantasına koyulacakları listeledim aldım eğer maddi durumunuz uygunsa başlayın cunku yıka ütüle zor oluyo birde erken doğum riski vs olabiliyo
kuzeymomsss Nermeliye Ben 30. Haftada herşeyi yıkayıp ütüledim. 22den sonra yavaş yavaş almaya başlamıştım
Mrv135 Nermeliye kalp atışını öğrendiğimizden beri ufak ufak bir şey alıyoruz. Cuma günü %80 erkek dedi bugün dışarı çıkınca bir iki kıyafet alıcam 13+5 oldum.
Demirssmomm Nermeliye cinsiyet öğrenene kadar 2 zıbın 2 patiği vardı, sonrasındada indirim takip ederek almaya devam ettim. Sadece çocuk olarak düşünmeyin sizin için olacak olan ihtiyaçlarda var, fiyatlarda fazla
Crystal Nermeliye cinsiyeti 17de öğrendik o zaman almaya başladım . 24teyiz odasını aldık almaya devam ediyoruz ay ay. Hepsini tek aya yüklemek zor.
Yigitinannesiyim Nermeliye Cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş başladık 30lu haftamda beşik ve bebek arabasını tamamladık şimdi 35deyim her şeyim tamam haftalar geçtikçe ağırlaşıyorsun 30dan sonrası zor her şeyi tamamlamaya bak derim
Deletedmom52620 16 17 haftalarda başlamıştım 35e kadar hastane çantasını tamamlamıştım. Şimdi 8 haftalık hamileyim cinsiyeti öğrenir öğrenmez başlamak istiyorum. En sevdiğim kısım bebek alışverişi 😂
Uzay1907 1 şubat e bebek indirimleri ile başladık. Yarın 20.haftamıza giriyoruz bebek arabası, bebek odası gibi büyük şeyler kaldı. Küçük sayılan çoğu ürünü erken ve şuana göre bile oldukça ucuza hallettik.
AysunUgur Nermeliye ben 17 haftada ebebekten tekstil olarak herşeyi almıştım, 20 haftada beşiğini aldık, 30 olmadan da anakucağı, otokoltuğu, kıyafet dolabı,bebek arabası hazırdı, zaten 30dan sonra herşeyi temizleyip, yıkamak, düzenlemek kalmiştı bitek