prensannesi1649 Günaydın güzel hamisler anneler 🌹benim dünden beri aşırı derecede kalcam agiriyor yuruyemiyorum ağrıdan tabi sırtım da sizce neden ? Ve ne yapmalıyım geçmesi için ?
Hmyt16 prensannesi1649 bende 37+2 kalçaya ayaklarım kasılinca ağrı giriyor sizin de muhtemelen bacaktaki kasılmalar kalçayı tetikliyor o ara ya uzanıyorum ya oturuyorum çünkü yürümek zorlaşıyor bı zaman sonra geçiyor sırt ağrısı gün sancıları sanırsam benimde dün gece baya oldu ama geçti bunlar doğumun yakın olduğunun belirtisi çok şükür bitirmek uzereyiz bebeğinizin kilosu ne kadar?
Ummugul45 prensannesi1649 benim de sol bacağıma ara ara kramp giriyor. Üzerine basamıyorum. Ama masaj yapmak rahatlatıyor. 36dayım.
prensannesi1649 Hmyt16 ben doğuma gidecem gibi sancım çok vardı allttan muayne oldum kanamam var ve sancım da devam ediyor
eslemsi Tam 37.5te dogurmustum ben. Hic sanci agri ne bilmeden darisi buna insallah. Bi soda iç bnm agrilarima iyi geliyir
Aytens 35 hafta olacak bizim sırt ağrım dayanılacak gibi değil günde 10 defa falan yarım saat ağrıyo geçiyor çok kötü