Nazlimom Çantaya hoşaf, nescafe, bitter çikolata, göğüs pompası kremi , gümüs kapak ne kullanılıorsa koydum. İnşallah sütümde gelir ilk kalkış zor diyolar ama yapcak bişey yok Allah herkesin yardımcısı olsunnn😅
290392 Nazlimom bizimde son günümüz😊 yarın sezeryana artık💫 duygu geçişleri yaşıyorum yanı anda, bu duruma da alışmışım, sezeryan sonrası ne yapacağım? Ağrım çok olcak mıydı? Hastanede bunalcak mıydım? Bir sürü şey geçiyor aklımdan.. sizde böyle misiniz
Gul33 Nazlimom ayağa kalkarken ve yürürken asla yere bakmayın. Hep karşıya. Onun dışında aldığınız şeyler o kadar da gerekli değil aslında. Bir tek hoşaf bile yeter. Emzirme danışmanlığı aldığım doktor bana hemen pompaya, biberona sarılma dedi. Tabi herkesin kendi kararı
CaglaEmreee Nazlimom evet ilk kalkıs cok kötü ama sonrasında hep yuru cok yatma ne kafar hareket edersen k kadar canuk ıyılesırsın ben ilk kalkısdan sonra hep yurdum bes gune toparladm cok sukur
Nazlimom 290392 bende düşünüyorum ama kendimi cok korkutupta kasmak istemiyorum akışına bırakcaz mecbur kuzenimde doğum yapti o an hiçbişey düşünmüyosun bebeği görünce ağrın sızın geçiyor karnını doyurmak istiosun dior ben ilk kalkıştaki ağrıyo merak ediorım
CaglaEmreee Nazlimom göbegınden sankı aşağıya ayrı Bı 30 kilo sarkıyo gibi oluyo yalan yok acıyo ama sonra duzelıyo
Nazlimom Gul33 evet pompa kullanmak istemiorum göğsüm belki dolarsa fln her ihtimale karsı aldim teşekkür ederim 😍