Ozlm0616 Rabiakltk5 boyle olunca gebelik yok cnm biz gormek istedigimiz icin boyle goruyoruz bunlar boş olsa net cikiyor.
Rabiakltk5 Ozlemsarap 5 6 dakika içinde çıktı şuan bende net görüyorum testte kuruma çizgisi değilidir dimi adetim 2 gün geçiyo
Ozlemsarap Rabiakltk5 yok hemen çıktıysa kuruma degildir kan ver canim sonra 2 gun sonra bidaha ver artış varsa hayirli olsun 🙈🙈
ogrencianne35 Rabiakltk5 kan verin bu gun isterseniz özel de kan verince hemen çıkıyor muayene olmadan kan verebilirsiniz sağlık ocağına giderseniz yarın sabah çıkar
melikeguneyozalp Ozlm0616 Adetime 2 gün varken epey silik bir çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi. Silik çizgi de pozitif demek yani olmasa silik bile çıkmıyor.🌸
Asil_hatun Ozlm0616 ne alakası var bende hamileligimi böyle bi çizgi ile öğrendim insanların umutlarını kirmayin var işte ben burdayım diyo
Ozlm0616 melikeguneyozalp benim hep silik cikiyor 3 5 gun sonra real oluyorm yani her silik gebelik degil
sumelegi Asil_hatun eczacı bana bu testlerin negatif sonuç çıktığında yanılma payının olabileceği ama pozitifse yanılma payı olmaz demişti. Allah isteyen herkese nasip etsin..
Ozlm0616 Asil_hatun benim yok dememlemi yok oluyor ya valla oldugunda gayette guzel gorunuyir benimde umutlarim bitiyor canm her ay
sumelegi Rabiakltk5 telefonu sağ sol yaptm hafif bi çizgi var. Erken gebelik testide yapın. Baktınız oda çift. Kan veirrisnz
Asil_hatun sumelegi aynen canm şimdiye kadar bende görmedim yanildigini rabbim kimsenin kucağını boş birakmsn