Sinemmmmm58 Gzm23 65 gun var bakalim carsamba kontrolumuz var ne zamana denk getirecekler dogumu cok merrak ediyorum gittigimde ogrencem gununu insallah 🙂
0610835 Eliffefee anladim dur bakim bana ne diyecek yarin ben cok kotuyum ya yuruyemiyirum ucuncu dogumum olacak bu dikiş yerlerim cok agriyor
Eliffefee 0610835 akşam bnde çok kötü oldm bacaklarmda uyuşma var rahmım sürekli kasılıyor ama muayene etmeynce ultrason ile bunları demeyı unuttm açıkcası
Eliffefee 0610835 bakalım bana ne zamn dıyeck agrılarımda çok artıyor kalçamda rahmımde belkkde benı bekletmzlerr haftaya felan alırlar doğuma
Eliffefee 0610835 blmıyrm canım devlet kılosunu söylemiyorki zaten tek nstye bakıp gönderdi pztsi dünde acıl rahatszlanıp gttm aklıma bılr gelmedı sormk 33+5te 2338gr dı
0610835 Eliffefee ayy o devlet var ya insani öldürüyor resmen bende oraya gidiyorum tarih alana kadar maf oldum ya şimdi özele gececem valla eşim çıldırdı dün resmen Allah sabır versin ne diyelim
Eliffefee 0610835 öyle tabıkı son haftaların aslnda bı daha işin olmıcak ben özele para vermeyim doğuma dedm sezeryana çok istyor o paranın üzerine koyarm çocuk odası yaptrırm dedm ilerisi için tabi bakalım kısmet tabıkde