karat Ağızdan nefes alarak uyuyamıyorum dilim damağım kuruyor su içiyorum bu sefer banyoya git gel uyuyamıyorum bitmiyor bu kısır döngüüüü
sunaolmez karat ayy aynı ben boğazım kupkuru uyandım burnum kapali ve kimseye anlatamıyorum sumkurmekle açılacak bişey degil
Mikmikbuk karat Bu gece aynı sorun bende de vardı. Hasta değilim ama kuruluk tıkanıklık. Serum vardı bizde küçük şırıngayla burnumu yıkadım. Yastığımı yükselttim nefesim açıldı.
Limonzeytin karat İzotonikli deniz suyu sprey kullanıyorm o dert bendede var tavsıye ederm kısa sürede çözüm oluyor doktorumda sdce deniz suyu ve okyans suyu kullanablrsn başka bişey kullanamazsn dediği için aldm rahatladım spreyin adı ALVİTA burun spreyi tavsıye ediyorum rahat edersnz.
PrensesAnnesi- Bende de aynı problem vardı birden bi burnum akmaya başladı benim manasızca iki hafta boyunca meğer sinüslerim öyle bir dolmuş ki sinüzitten dolayı hamileliğimin başından beri zehir olmuştu uykular iyice aktı burnum şuan 32+1 deyim nefes konusunda iyiyim çok şükür. Sende bol bol buhar banyosu yap, suyu kaynat içine kekik at havluyu da başına koy iyice çek içine burnun akarsa rahatlarsın belki. Kronik sinüzitin varsa hamilelik daha da bir zehir oluyor kendimden biliyorum.
PrensesAnnesi- Esenkaplan olursun tabi kuzum saçlarını duştan sonra sakın ıslak bırakma yaz olsa bile
Esenkaplan PrensesAnnesi- ayy islak kaldi gecen hala çekiyorum burun tıkanması halsizlik aklına ne geliyorsa😑
PrensesAnnesi- Arzu24 oluyor dolunca anlıyorsunuz zaten başınızı öne eğdiğinizde kafanızda tonlarca ağırlık varmış gibi oluyor yanaklarınız kaşüstü ve gözlere inanılmaz ağrılar verir
Ecoli28 Benim hamileliğim başladığından beri var burun tıkanıklığı, 30 hf hamileyim daha da sürecek inşallah artmaz , yastıklarımı yükselttim, bide okyanus suyu aldım onu sıkıyorum uyanıp ama pek de fayda etmiyor 🤷🏻♀️
Nazli4434 Bende de aynı sorun var 15 haftalığım alerjik rinitte var geceleri asla uyuyamıyorum kapanıyor burnum dün gece oturup ağladım bugün kbbye gidicem belki bi önerisi olur
Arzu24 Limonzeytin benim artık gündüzleride tikanyo ve kuruyo sıcakta hiç duramyrm bunlar hamilelikten dimi hep
Limonzeytin Arzu24 Malesef gebelkle alakalıymş burun damarları genişledği için 😏 dediğim spreyi alın cidden işe yarıyor. Benim burun tıkanklğm alerjimide tetikledi bu spreyle düzeliyorm. Gçmş olsn😊
Limonzeytin Arzu24 Bende 18,5 haftalğm henüz çoğu geçiyor doğmdan snra diyo çoğu doğuma kadar geçiyo diyo bünyeyle alakalı sanırım elbet düzelecek