Gzm23 Kızlar riskli olanlar haftada 1 mi kontrole gitmeli?Ben 37 haftalığım çok yoruldum hastaneye gitmekten gelişme geriliği tansiyon riski de var ne yapmalıyım?
Sumeyyeerdem Gzm23 Tansiyondan dolayıdır canım çünkü bebek için de senin için de tehlikeli bitmiş artık çok az zamanı kalmış sabret Allah’ın izniyle bu günler de geçer gider
yigitinannesiiiii Gzm23 zaten 36 dan sonra haftada 1 gidilmiyormu çevremdeki çogu kişi 36 dan sonra haftada bir kontrole gidip nstye bağlanıyordu
alparslanin_annesi Gzm23 riskli gebelik olmasa da 35 ve sonrası hafta da 1 e düşürüyorlar senin kesin gitmen lazım yani
Gzm23 okuyor bende de tansiyon gelişme geriliği dolaysıyla doktor haftada bir gel dedi hastaneye gitmeye yoruldum artık Yaa evdekiler de sen çok gidiyorsun bu kadar gitme diyorlar ne yapcam bilmiyorum valla bana kalsa gitmem ama malum
Gzm23 Sumeyyeerdem aynen canım tansiyon birde gelişme geriliği valla artık bitse de kurtulsam hastane çok yordu beni yaa 😇
Gzm23 yigitinannesiiiii risk olsa da olmasa da haftada 1 oluyor yani iyi yaa bir an önce sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak da bir oh çeksek