ElifRavza23 6 haftalık hamileyim dün kanamam başladı doktora gittim yerleşme kanaması dedi ama internette pıhtı olmamalı yazıyor. Çok tedirginim. Bilgisi olan var mı 🙏
Busra2365 ElifRavza23 başka doktora görün bence progestan ilacı yazması gerek ilk aylar olan her kanama düşük tehlikesidir Dikkatli ol bence
nmtock41 ElifRavza23 bende kahverengi leke bir iki kere pıhtı da gelmişti kırmızı olmadığı sürece aşırı olmadığı sürece ve tabi sancı yoksa yerleşme kanamasıdır endişelenmeyin ben de burda bir çok posta göre değerlendiriyorum tabi doktorunuz da öyle demiş ama içiniz rahat olsun
ElifRavza23 Busra2365 yazdıo ilacı kullanıyorum şu an ama iki güne durmasa kanamam dediğiniz gibi yapacam
ElifRavza23 nmtock41 Adet kadar çok da değil ama her lavaboya gittiğimde oluyo. 2 gündür içimi rahatlatacak bi yazı aradı gözlerim inanın ama hep kötü şeyler okudum. Teşekkür ederim 🤗
nmtock41 ElifRavza23 🙏🏼😍 doktoruma söylemiştim ben de devam ederse sık olursa gel dedi sonra 18. haftada da oldu yani ara ara olması normal dedi doktorum inşallah sizinde öyledir :) sadece kontrolü yapın dediğim gibi sancı kırmızı kan olursa gecikmeyin de :)
ElifRavza23 Esenbebek kahverengi. Kanama olması beni korkutmuyor sadece pıhtılı olması tedirgin etti beni. Kahverengi normal lekeler ve az kanamalar normalmiş