60_duygu Mutluluk13 özelde yaptırdım sonucu falan verdi hemen resminide verdi sidi olarakta verdi çıktık geldik 1 saatte
okuyor Mutluluk13 hastanenizin randevu durumuna bağlı. Olduğunuz ilin etiketi ile konu açarsanız gidenlerden fikir alırsınız.
Semanurclskn Kaçıncı haftadasınız ? Perinatoloji bölümüne direk randevu da alabilirsiniz ben gittim güzel baktı gibi sadece ekranda renkli bakıyor ama renki ultrason resmi olmuyor .
Mutluluk13 Semanurclskn peki sonucunu veriyormu? Başka doktora gösterebilmek için yada e nabızda gözüküyormu?
Mutluluk13 Semanurclskn şimdi randevu almaya çalıştım ama kadın doğum uzmanının yönlendirmesi gerekiyormuş vermedi o bölüme randevu :/
Semanurclskn Mutluluk13 beni de ilk başta doktor yönlerdi ama ultrason esnasında bebek pozisyon vermediği için bir noktaya bakamadı bi daha gel dedi bu sefer kendim MHRSden randevu aldım
Mutluluk13 Semanurclskn sok bişey sorsam 🤔detaylı ultasonu hemen çekiyolarmı yoksa bir kaç hafta sonramı oluyor?
Semanurclskn Mutluluk13 şöyle söyleyim 16 haftalıkken yönlendirdiler 22 haftalıktim randevu verdikleri tarihte
Mutluluk13 Semanurclskn ooo ozaman bende şimdiden gitsem iyi olacak :) çok teşekkür ederim bilgim olmadığı için gözümde büyüyordu. Çok sağol canım :)