Bebisiannesi Semanurclskn Ben dün hiç hissedemedim normalde ara ara dokunuşlarını hissederdim tedirgin oluyorum artık🥺
Semanurclskn 12ilk34 bunu bilemeyiz , bebek doğmadan bez stoğu yapmak riskli biraz çünkü istersen en pahalısını iyisini al yinede yaramıyor o yüzden bez alma bence
Minik_anne0 Semanurclskn Gerçektenmi odamı değişiyor hangisini seviceği bebeğe iyi geliceği hangini bağlarsan olur popişine zannediyodum 😂🤭
Semanurclskn ftmnr_ benim ilk günden beri bel ağrısı vardı şimdi birde sırt ağrısı 🤦♀️ ama yine de çok şükür iyi geçiyor 🥰
Semanurclskn Sevo-15 bilirimmm , ben dua ediyodum inşallah bulantı kusma yaşarım diye çünkü her belirtisini yaşamak istedim yeterki o sağlıklı olsun 🙏 o uyku halleride çok güzel yolda yürürken bir anda uykum geliyordu kendime gülüyodum resmen 😄
Semanurclskn Bebisiannesi bazen oluyo sanırım öyle benimde mesele 2 3 gün boyunca hep hareketli oluyor sonra 2 gün çok az hareket ediyor
Goncatrhn Semanurclskn 38+1 lahanayız gelmeye niyeti yok rahat içerde herhalde😂 sag salim kucaklarimiza almayi nasip eylesin Allah inşallah ❤️❤️🧿🧿