Semanurclskn Hamişler günleriniz nasıl geçiyor, iyisinizdir inşallah. Allah’ım bebişlerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin. 🙏😘
2prensin_tekprensesiyim Semanurclskn Aminn canm sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsinn Rabbim yavrularımıza 🤲 iyiyiz çok şükür salı günü şeker yuklememiz olacak Allahn izniyle sizin nasl geçiyor?
Zeyzeyp Semanurclskn 12+5 deyim cnm cok şükür bir oğlum var bir yaşında oğlum 10 ayllkken ikinciye kaldım nasıl olcak nasıl bakcm çocuğuma derken cok zorlanırm hamileliğim kötü geçirse naparım diyordum rabbime hep dua ettim nasıl içtenlikle ettiysem çok şükür bu haftaya gelene kdr bir kere bile ne bulantı ne kusma ne halsizlik hicbişy yaşamadm cnm umarım böyle gider bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
Semanurclskn 2prensin_tekprensesiyim İyiyiz Allah’a şükür kaçıncı haftadasınız bana henüz şeker yüklemesi yapılmadı.
Semanurclskn Zeyzeyp Allah yardımcınız olsun böyle sorunsuz devam eder inşallah 🙏Allah’ım evlatlarınızı bağışlasın.
Begonya Zeyzeyp Allah bize 10 yıl sonra nasip etti yavrumuzu. Benimde 1 yaşında kızım var. 10 aylıkken de hamile kalmışım. 10. Haftasında öğrendik. İnşallah güzel güzel büyütürüz yavrularımızı. Şu an 13+4 teyim
2prensin_tekprensesiyim Semanurclskn Şuan 25+5 haftalığım salı gününe randevu verdi doktorum 8de gdecegim açlık tokluk şekerime bakılacak bakalm
Semanurclskn 2prensin_tekprensesiyim benim 5 nisan da randevum var bakalım ne zaman isticekler o zaman 26 haftalık oluyorum bende
ftmnr_ Semanurclskn 2prensin_tekprensesiyim nmtock41 Yavrumu-beklerken123 Biz de 25 hafta olduk bugün 🌺 artık hamiş oldum baya belli olmaya başladı ve hareketleri çok tatlı, yalnız bel ağrısı var bir kaç gündür bebiş büyüdüğü için midir bilmem. Siz de durumlar nasıl ☺️
Annekuzusu_Ayaz Semanurclskn 32+4 kereviz kadarız mide yanmalarıyla uykusuzluk ağrılarla mücadeledeyiz bakalım çok şükür bu günümüze hayırlısıyla gelsin inşallah
nmtock41 Semanurclskn 25+3 😍 sizinde karnınız bi anda büyümeye başladı kı benim bu hafta baya büyüdü gibi ya :)
Aleynasvr nmtock41 ay benimde ya 27 oldum 2 hafta öncesi böyle değildi 2 haftada birden çok büyüdü karnım kendi kendime bunu düşünüp durdum bugün hatta😀
Afro-dit Semanurclskn Allah razı olsun canım 8 Nisan sezeryan günü aldım ikinci gebeliğim ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan, sende hayırlı sağlıklı kucağına al inşallah Rabbım o günleri göstersin nasip etsin 🤲❤️
nmtock41 Aleynasvr yürürken çabuk yorulmaya başladım 10000 adım atıyorum günde bi kaç gündür nefes nefese kalıyorum ya :)