beybiisu Kızlar uzun süredir Arven ismini düşünüyoruz da. Sizce nasıl bi isim🥰 isimler karakterini huyunu suyunu etkiler deniyor normalde, ben de bu yüzden pek bilemedim
2prensin_tekprensesiyim Bence güzel bı isim ben beğeniyorum da kızım olsaydı listemdeki isimlerden biriydi ama isim konusu çocuğun huyunu suyunu etkiler mi ? O konuya pek katılmıyorum aslnda yetstirmeye bağlı bence huy suy
beybiisu 2prensin_tekprensesiyim evet tabii öyle haklısınız. Ama fonetik olarak güzel bi isim değil mi, kulağa da gayet hoş geliyor
2prensin_tekprensesiyim beybiisu Evet bence gayet güzel bı isim ben beğeniyorum beğendim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebisinizi 🤲 benimde oğluşum olacak Allahn izniyle Barlas yekta ismine karar verdik bzde Barlas a babasyla ortak kararımız oldu yekta ismini de ben çok beğeniyorum istiyodum. Nasl szce bizim ismimiz?🤲
beybiisu 2prensin_tekprensesiyim ay biz de erkek olursa Yekta düşünmüştük. Anca bu kadar olur tesadüf🥰 tüylerim ürperdi gerçekten. Çok çok güzel her iki isim de. Allah bi avazda kurtarmayı nasip etsin hepimize inşallah, sağlıkla büyütün adıyla yaşasın♥️
2prensin_tekprensesiyim beybiisu Kesinlikle yaa bu kadar tesadüf olurr ☺️ sevindimm Aminnn inşallah bütün hamişlere inşallah 🤲