eylullozgee Beta hcg kan testini 48 saat arayla değil de 24 saat arayla yaptırsak herhangi bi problem oluşur mu ? Sabırsız birisi :( bugün ki değerim 84 çıktı. Geçen ay 35 ile öğrendim ve kimyasala dönüştü
yigitinannesiiiii eylullozgee hergün yaptırmaya ne gerek canım kanına yazık 2 güne bir aynı saatte ver artış düzenliyse tamamdır
isilbydr eylullozgee önemli olan 48 saatte minimum %60 artması. Aynı hastanede aynı saat aralığında test vermen seni daha Doğru sonuca götürür. Zaten her gün aynı damar üzerinden kan veremezsin canına yazık. Ben Yeri geldi 48 saatte 2.5 kat artış olduğunu gördüm 84 çıktıysa 1 hafta 10 gün içinde 3000-3500 olur keseyi görürsün zaten
melikedelibas @eylullozgee Yapabilirsiniz ama sonuca varamazsınız önemli olan 2 günde bir iki kat artıştır en sağlıkli kararı öyle verirsiniz eger her gün ki sonuç doğru olsaydı doktorlar her gün verin derlerdi sağlıklı olanı 2 günde bir 🌸
Anne1010 36 saatte bir yapılması gerekiyo. En başta dış gebelik şüphesi vardı. O yüzden doktorum 36 ssaatte bir istedi.