babyyloverrr Arkadaşlar, zorunlu kürtaj sonrası ne kadar zamanda toparlandınız? Hem fiziksel hem psikolojik açıdan.. Daha olmadım ama nasıl geçicek, toparlayabilecek miyim aklımda bir sürü soru var..
Ccansuuu babyyloverrr fiziksel olarak kürtajdan sonra adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor yarım saat falan sonra hiç ağrım olmadı ağrı kesici bile almadım psikolojik olarak da size bağlı biraz benim 3 hafta oldu olalı bir haftadır daha iyiyim tabi bir kızım var çalışıyorum onlar kafamı meşgul ediyor bir de hormonlar normale döndükçe duygusallık kalkıyor haliyle şimdiden geçmiş olsun size 🌱
BMelek babyyloverrr fiziksel olarak bir zorlugu yok yapildigi gun anesteziden dolayi birazcik sersemlik ve kisiden kisiye degisiyor adet agrisi gibi agri olabiliyor ama ertesi gun normal hayata donuyorsun. Psikolojik olarak size kalmis birsey allah yardimcin olsun, tekrarini yasatmasin. En kisa surede insallah atlarsin. Herseyde vardir bir hayir hepsi geciyor bir sure sonra kendinizi birakmayin
m_k34 Canım hiç korkma bende 1 ay oldu kürtaj olalı anestezi verildi hiç bişey hissetmiyorsun uyanınca hafif adet ağrısı gibi sancın oluyor o kadar korkulacak hiç bişey yok yani hatta fazla kanamam bile olmadı benim içini ferah tut benimde bebeğimin kalbi durdu maalesef bir şekilde atlatıyor insan dua et hayırlısını dile her zaman ben regl oldum bile 27. Günde kanamam her zamankinden fazla geliyor kesilecek gibi olup tekrar geliyor 7 gün olacak bitmedi hala sanırım dengesi şaştı oda normal düzene oturana kadar bı iki ayı bulur Rabbim bize tekrar bebek nasip eder inşallah hayırlısıyla.