Meltemd Merhaba istanbul bahçelievler'de oturuyorum. Su an 13 haftalik gebeyim. Bu taraflarda tavsiye edebileceginiz hastane ve doktor oneriniz var mıdır? Cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ettim :)
Ayseayse5664 Meltemd bende Bahçelievler’de oturuyorum doktora Zeytinburnu Avrasya’ya gidiyorum Gamze Baykan çok güzel ve dura almak için 3 hafta beklemen gerekiyor erkenden randevu almalısın muayene ücreti 90 tl idi . Giden herkes çok memnun
Songul42 Meltemd bende bahcelievlerde oturuyorum vital hospitalde dalga hoca var nokta vuruşu direk ona git mukemmel bir doktor inanilmaz işinde iyi ben 36 haftaligim 10 gun sonra dogumum olacak insallah
Mervetny OktayMeltemSahin Merhaba, Leyla hanıma ben de gitmeyi planlıyorum ve normal doğum istiyorum. Gece vs olursa geliyor mu hastaneye nöbeti olmasa bile? Bilginiz var mı 😊
Mucizesinibekleyenacemianne Ben de 2li testin yapılması gerekn haftada ıstanbulda tatilde olcam o yakada.. hatta o semtte :) dilek küpelioğlu varmış incirli caddesinde muayenehanesi buldum hatta. İyi bi doktor sanırım instagramdan da bakabilirsiniz. Ama daha ona ulaşıp fiyat almadan nette görüstügüm ankaradan cok iyi bi doktor beni beşiktaş otaJinemed hastanesinde Alparslan Baksu’ya yönlendirdi oraya gitcem heralde
Prensesimi-beklerken Merhaba ben de bağcılarda oturuyorum medipol üniversitesi Nagihan Kaya ya gidiyorum çok tatlı ve ilgili bir doktor tavsiye ederim.bahcelievlerde de nisa hastanesinde Asiye hnm var giden arkadaşlarım ordan da memnunlar
Pars Ataköyde doktor ferhat uysalın muayenehanesine gidiyorum.Ataköy towersda yeri. Arkadasımda kendisiyle doğum yapmıştı. Çok ama çok memnunum kesinlikle öneririm.
OktayMeltemSahin Mervetny kesinlikle normal Doğumu destekleyen bir doktor çok tatlı evet geliyor 🙏🏻 Tavsiye ederim kesinlikle