Esincapkin Haziran anneleri Nasılsıniz ağrınız ne durumda nefes darlığı yaşayan varmi biz kızımla 27+0 olduk
desertrain Esincapkin Nefes darlığı pek değil de yataktan kalmak zorlaştı sırt üstü uzanınca da Miğde bulantısı oluyor
Duygumiran desertrain canm sirt ustu yatmayin kesinlikle size tavsiyem mumkun oldugunca sol tarafiniza yatin duz yatinca oksijen az gidiyormus beynine
Busraaltsoy Srklc bende ya 30+4 haftalik yeni yeni başliyor bende prilam içiuorum mide bulantisi için o beni rahat uyutuyor en azından uyuşturuyor😂😂🤭
Esincapkin Kızlar kaç gram bebekleriniz 27+0 olduk kızımla 1 ay olacak kontrole gidemedik randevu yok
Srklc Busraaltsoy mide bulantım yok 3 4 kilo anca aldım bacaklarım aşırı ağrıyor böyle romatizmalı teyzeler gibiyim😂ayağımı katlasam olmuyor uzatsam olmuyor nasıl yatacağımı şaşırıyorum😂
Dogalanne 29+2 geceleri fena kramplar giriyor.Decavit kullanmassam çok halsiz bitkin oluyorum.Onun dışında elhamdulillah bir sorun yok
Kvrckmom Dogalanne ya bizde 29+2 deyiz bende de reflü olmaya başladı ya. Şuan mesela yemek borusu tamamen yanıyor. Anlamadım ki ne yesem böyle olacak gibi ya 😕😕