Babysharkdutdutdut Yareniz cinsiyetiniz nedir. Bizde 17 haftalık olduk sayılır ama hala ilaçsız duramıyorum ne yesem çıkıyor
Mrvtdmr Yareniz 12. Haftadan sonra geçti çok şükür ama çok zorlandım. Mide bulantın için beyaz leblebi tavsiye ediyorum inşallah kısa zamanda geçer
happykrkmzs Yareniz 21.haftaya doğru bitti benimde ama ilaç falan fayda etmiyodu inşallah geçer birkaç hafta içinde
teachersrn Mrvtdmr kabız yapıyor. İlk gebeliğimde her sabah bir avuç yiyordum, bulantıya iyi geliyor evet ama lavman yaptırmak zorunda kalmıştım, o derece yani 😔
Babydream Yareniz 27+3 hala devam ediyor😁 hatta şuan inanılmaz mide bunaltım var🥲kussam rahatlarım gibi🥲
Busraaltsoy CrnBlt demekki bi tek benim midem bulanmıyormuş 😂🤭🤭30+4 benim mide bulantim 14 15 haftalarda başladı hala devam ediyor çok kötü ya hiç geçmedi bulantim ilaç ta kullanmama rağmen oda yemek yemessem kusuyorum 😰
CrnBlt Busraaltsoy ben su icsem midemi bulandiriyor hamileligim su içemeden yumurta süt et ürünleri yogurt peynir hic birini yiyemeden gecti 😂
Azra_Mom Yareniz 30+5 mide bulantıları ara ara devam malesef genelde akşamları ama çok uzun sürmüyor yatmadan 2 prilam atınca geçiyor sonu kusmaya gitmeden 😅
gorky 16.haftadayım . Yani 2hafta önce etkisini kaybetti nane şekeri çok işe yaradı ve bolca çubuk kraker tükettim ☺️