620033 Eşimle resmi olarak evliyim pandemi ve bazı durumlardan dolayı düğünümüz daha olmadı yazın yapmayı düşünüyorduk ama hamile kaldığımı öğrendim arkadaşlar siz bu durum da olmuş olsaydınız ne yapardınız ? Düğününüzün yapılmasını hala ister miydiniz ?
Emirin_annesi98 620033 bizde pandemi döneminde evlendik düğünüm olmadı sadece nikah koydik düğüne ne gerek var ki hiç sevmem öyle şeyler olmasada olur tabikide 🙄🙄
Edadrmz 620033 yani çok düğün hayalim var içimde kalır diyosan yap bence canım . Bende pandemi zamanında evlendim düğün olamadı ama pandemi olmasaydıda benim isteğim nikah sonrasında arkadaşlarımla eğlence yapmaktı . Eğer senin içinde çok sorun değilse yapma ama dediğim gibi hayalim benim düğün vs diyosan yap tabi kimden neyi çekiniceksin😊
Ruveyda_baskapan Emirin_annesi98 bende nikahla geçtim evime valla ohhh iyi ki öyle yapmışım, sonra çok yakın çevreye bir restorantta yemek daveti verdik o kadar
620033 Elfs İlk başlarda korunuyordum sonra hasta oldum hastaneye gittik dahiliye ve kadın doğum doktoru sen korunma bu haplar kanser yapıyor kullanma dediler bıraktıktan sonra hamile kaldım
bimelek_ Eğer istediğin bir gelinlikle güzel, kalifiyeli bir çekim olduysa bence gerek yok. Ha birde kendi arkadaşlarınla kutlama gibi bişey yaptıysan… Ama yine de çok istiyorsan yap, içimde kalır diyorsan yani
Sinoooom 620033 ben düğün istemedim o şekilde evlendim bana göre gereksiz bişey ona vereceğim para ilw gittim gezdim şehir şehir 😂😂
Cemreninannesiii 620033 biz pandeminin ilk mağdurlarıyız tam nikah haftamızda herşey yasaklandı sadece anne baba ve kardeş katılımıyla nikah kıydık sonrasında daha büyük bir organizasyon yapmayı hiç düşünmedik sonuç olarak baba evinden çıkmıştık bir kere tekrar düğün yapılmıyor bizde
Mom727373 620033 İstiyorsanız yapın tabi neden içinizde kalsın ki. Benim eşim çok seviyor düğün kutlama vs gibi şeyleri. Pandemide malum istediği gibi bir kutlama olmadı. Ona sözüm var birkaç sene sonra yavrumuzun da katılacağı bir tazeleme düğünü nikahı yapacağız ☺️
620033 Benim hiçbir şeyim olmadı sadece isteme oldu aileler arasında büyük Nişan istedim karşı taraf karşı çıktı kaldı sonra nikah günü de güzel olsun bir elbise giyeyim dedim oda olmadı istediğim hiçbir şey nasip olmadı bari düğüm olsun diye umut ediyordum ama hamileyim korkudan ailemi bile söylemedim düğünüm olmadan hamile kaldım diye
linsmea 620033 canım hiç cekinceniz olmasın gayet normal hamile kalmanız, düğün çok içinizde kaldıysa yapın ama elinizi çabuk tutun karnınız büyüyünce gelinlik zor olur 😊
m_k34 620033 aman ya bizim bı akrabada evlendi hamileydi 4 aylık düğün yaptılar anlamadık bile hamile olduğunu sonradan söylediler kime ne evlenmişsin sonuçta hamilelik gayet normal herşeye bir kulp takmalarına izin vermeyin yapın gitsin.
Baharow 620033 canım bende cok korkuypdum hele annemden. Saha 10 gün oldu söyleyeli 18 haftalık oldum düşün ama iyi karşıladılar sevindiler hatta. Düğün yap mutlaka belli nişan bile içinde kalmıs. Şuan eşinlemi yasıyorsun? Baba evinden cıktın mı yani
Elfs 620033 korunmadıysanız ve hamile kaldıysanız sorun etmiyorsunuz demek ki düğünde hamile olmayı o yüzden önemli olan sizin ne yapmak istediğiniz
alcang 620033 düğün çok gereksiz masraf bence. Ben şimdiki aklım olsa asla düğün yapmam. Güzel bi gelinlik giyin ve resim çektirin mis gibi hatta bebeğiniz doğduktan sonra bile olabilir hoş bi anı kalır
Merel 620033 Ilk hamileliniz ise 5 ay oldunuz dan sonra karniniz belli oluyor bazi insanlarda 5 aydan once de karin belli ola biliyor..
Baharow 620033 3 aydan sonra bende belli olmaya başladı ama gelinlikte giç belli olmuyo özellikle a kesim yaptırısan. Hatta normalden daha zayıf göÜktüm gelinliğin içinde onu kafana takma gelinlikçi hallediyor. ❤️ Kilonada bağlı karnının büyümesi
linsmea 620033 canım benim 20. Hafta 16. Dan beri belli oluyo ama 2. Gebelik 1.sinde 22 falan net belirginleşmişti
620033 Serapcemre İnsanlar laf söz eder diye çok çekiniyorum bizim o tarafın insanları çok lafçı düğünüm bile daha olmadı diye laf ettiler hamile olduğumu duyarlarsa yine laf ederler
Emirin_annesi98 Ruveyda_baskapan bizde aile arasında bir yemek yedik okadar bence bu düğünleri gereksiz benim düşüncem tabiki herkes farklı