kahvesever__ Gece acıkınca neler yiyorsunuz Arkadaşlar fikir verin bana da ne yiyecemi bilmiyorum 🤷🏻♀️ artık elma kuru yemiş gibi şeyler yiyince ben doymuyorum illa yemek olması gerekiyor sizde böylemisiniz
poncikveannesii kahvesever__ hem bebeğe hem sana sağlıklı olan muz yanına bir kase yoğurt veya bir bardak süt tüketebilirsin
Pirayeee kahvesever__ geceden sütun içine hurma koyup sabaha bırakıyorum ama gece acıkınca da tüketiyorum hurma daha hafif ve süt daha lezzetli oluyor
Deletedmom_110 kahvesever__ kuruyemiş kuru meyve cips abur cubur çikolata vb çok açsam makarna yapıyorum🤣🤣
Narmin21 haftadayim, baya istahim artdi, doymuyorum🤦🏻♀️ Hem kendim, hem bebeyin fazla kilolu olucak diye korkuyorum😐
kahvesever__ Narmin21 çok şükür çok kilo almadığım ama yinede çok acıkıyorum doğuma da az kaldı zaten inşallah 🙏 Doğumdan sonra verim kiloları
Ecoli28 Bence ne yersek yiyelim kesmeyecek o yüzden ben süt , kuruyemiş , meyve ile bastırmaya çalışıyorum 🤷🏻♀️
kahvesever__ Pirayeee bende yatmadan önce sütle muz yiyorum ama öncesinde ne yesem diye düşünüyorum 🤔
kahvesever__ Deletedmom_110 valla çok güzel miş makarna 🍝 keşke erinmesem de bende yapsam bazen o kadar eriniyorum ki ekmek bille almaya üşeniyorum