Cemreninannesiii Son aylarınızda sağınızdan solunuza dönerken nasıl dönüyorsunuz kimileri önce doğrulup daha sonra dönülmesi gerektiğini söylüyor 🧐
Melisakplnn Cemreninannesiii ben 3. Aydayım kalkıp dönüyoruöm 😅 şöyle hoplaya zıplaya dönmeyi çok özledim
Aynur47 Cemreninannesiii ben sürünerek donuyorum vallahi hiç.öyle.kalkip donemiorum daha doğrusu kalkamıyorum 39+5 :))
damla_6129 Cemreninannesiii henüz 31.haftadayim ama karnım fazlasıyla şişmiş o yüzden çok zor zorlaniyorum dönerken eşimden yardim alıyorum 😁
demirrleydi_ Bende 3 yerde bel fıtığı olduğu için yatakta zor dönmelere alışkınım ama tabi hamilelikte eklenince daha daha zor oluyo dönene kadar şekilden şekile giriyorum🙄
NeseA Vallah ben bir yerden destek alıp dönüyorum yada eşim garibim artık alışmış bana saat kaç olursa kipirdadagim an kalkıp dönmek mi istiyorsun diyor ve yardımcı oluyor😂😂
Cemreninannesiii NeseA eşimin uykusu çok hafif o yüzden onu hiç uyandırmadan yapmaya çalışıyorum ekstra zor oluyor:)
PrensesAnnesi- Sık sık dönüyorum diye daha doğrusu dönmeye çalışıyorum diye eşimden ayrı yatıyorum bazen adamı uyandırıyorum sürekli 🤦🏻♀️
Cemreninannesiii PrensesAnnesi- aslında ayrı yatmak bizler için de daha rahat oluyor hareket alanımız açılıyor en azından
gamzebngaa_dmr Cemreninannesiii ilk gebeligimde kalkıp öyle dönüyordum kaçıncı aydı hatırlamıyorum 4 yıl geçti aradan ama şuan tekrar hamileyim 12 haftalık olduk ben şimdiden kalkıyorum öyle dönüyorum
bbnngg Cemreninannesiii 34 haftalığım dönerken zorlanıyorum. Soldaysam önce yavaş yavaş sırtüstü pozisyona gelip sonra da sağa dönüyorum. Tabi bu hamleler sırasında belim falan ağrıyo. Eskisi gibi tek seferde falan dönülmüyo yani