Elmas_7 39 haftalik olduk doktor sanci olunca gel dedi ama çok yok okadar yürüyüş okadar ev temizliği hurma daha ne yapmaliyim
Serpilicden Elmas_7 bende de durum aynı sancı falan yok 38+6 yakın zamanda da pek gelecek gibi bir izlenim yok sancı kasılma falan da çıkmıyor NST’de
Esrabozkurtt Elmas_7 ay o 9 ay geçiyor ama şu son günler geçmiyor ben de böyleydim neler yaptım yerleri elimle sildim pilatesler egzersizler doğumdan bir gün önce uzunca bi yürüyüş yaptım ve 2 3 gün günde 2 bardak ada çayı içtim 22 Mart gece 02.43te oğlumu kucağıma aldım 😌
Bebisinnnannesii Benim de 39 haftam bitti. Sancılar günün yaklaşmasıyla da alakalı. Ancak bol hareket yapmalı. Yürüyüş squat özellikle. Activating labor videosu var youtube da onu da çok öneriyorlar. Parklardaki spor aletleri de çok etkili oluyormuş.
Elmas_7 Çok hareketleyim zaten ama öyle sancı gelmiyor ki salı günü kontrolümüz var bakalım doktor ne söyleyecek
Elifsnm Haftadaki bel ağrısı sirt agrisi ypalanci kasılmalar masallah hepsi var geçen hafta hafif sancilarda çıktı ama ne Nisan ne su gelen giden yok Zamani gelmeyince gelmiyor galiba çömelip ev supuruyorum yer siliyorum pilates topuyla hareketler yapıyorum squat yapıyorum hurma yiyorum ama yok gelmeyince gelmiyor sanırım. 🤦♀️