Tugbabuglem Sona yaklaşınca her an gelecek hissiyle dolaşırken son bir haftadır ufaktan ufaktan geleceğini haber verdi, Çarşamba günü nişanım geldi ve geliyordu artık meleğim , cuma akşamı eşimle sanki içimize doğar gibi son iki kişilik yemeğimizi yedik ama çok keyifli akşamdı . O gece beş gibi hafiften sancım başladı kalktım evimi topladım son hazırlıklarımı yaptım ve hastaneye gitmek için hazırdım. Hastaneye 9 gibi gittim sancılarım hafifti ama sık sık giriyordu saatler ilerledikçe sancılar diş göstermeye başladı saat akşam beşe kadar koridorlarda çığlık çığlığa dolaştım ama en üst seviyede yaşadım sancıları en sonunda açılmam 5 cmdi Doğum odasına aldılar eyleme girmişsin diye , doktorum prenses Doğum yani epidural Doğum ister misin dedi hiç düşünmeden kabul ettim çünkü dayanacak gücüm gözyaşım kalmamıştı artık , anestezi doktorları gelene kadar açılmam 7 cmi buldu ve sırtımdan iğneler yapıldı sancılarım azalmıştı oh dünya varsın dedim erken konuşmuşum ama yarım saat rahat ettirdi beni ama yeterli gelmedi iğneler bir doz daha vuruldu ama yine banamısın demedi epidural doğum yapacaktım güya ama sancılar içinde kalmıştım en son dayanılmayacak noktadaydım artık 9 cm açılmam var ama doktorum 10 a kadar beklemek zorundayız dedi , meleğim inat etmişti 9 cmden bir türlü 10 a geçmedi iki saat bekledik ve artık Doğuma alıyoruz dediler hem korkudan hemde heyecandan titriyordum başımda 10 a yakın doktor hepsi bana bakıyor 10 buçuk gibi doğumum başladı ve çok az kalmıştı o an herşeyi unutmuştum meleğimi merak ediyordum be 10:55 de dünyaya geldi meleğim hala doktor son işlemleri yaparken hiç bişi hissetmedim ben gözüm kızımdaydı güzelliğine bakıyordum göğsüme koydular işte o an bütün sancılarımı unuttum iyi ki çekmişim saatlerce o sancıları dedim ama şöylede bir gerçek var ki keşke 100 Doğum yapsaydım da bu kadar sancı çekmeseydim ☺️
Tarcininannesi Çektiğiniz o sancıların ve salgılanan hormonların bebeğinize ve size o kadar faydası var ki asla öyle düşünmeyin...annelik makamı işte bu yüzden çok yüce bu yüzden cennet annelerin ayakları altında...RABBim hayırlı bir evlat eylesin yavrunuzu...