Adileeselvi mihraveannesi Bende 30. Haftamdayim bu gün itibariyle hepsini yıkadım bir aya kadar tasinacagim ne olur ne olmaz temiz dursunlar
Fasulyem2 mihraveannesi tam zamanı aslında ama ben de yapmadım daha bi iki hafta içinde yıkayıp yerleştireceğim kıyafetleri inşallah 🥰
HGulsah mihraveannesi plesenta Rahime yapışmış ve trombosit düşüklüğü var yani ağır bir kanama da hayati tehlike yaratıyormuş o yüzden 32 de yatırıp 34 de doğum dedi plesentası asagıda olanlar okumasın hassas içerik😂
mihraveannesi HGulsah ay canım benim Allah yardımcın olsun 🤲 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️
Aryaece17 HGulsah ya Allah yardımcınız olsun .yapıştığını ultrasonda mı söylediler size.benim de plasentam aşağıda
MD8 mihraveannesi Amin hepimize inşallah ☺️ Evet iyi oldu biraz kafam rahatladı, yardım edecek kimseniz yoksa son haftalara doğru bırakmamak daha iyi olur tabi ☺️☺️
MD8 K_k1905 Evet bir aksilik olmazsa 37 ye kadar bekliyoruz dedi ☺️ İnşallah bebeklerimiz de bekler 🙏🏻
Meri3220 mihraveannesi iyi gari sende o kadar ince düşünme yerleştir dolabına hazır dursun 29.haftada zorlandım ben her tarafım ağrıdı daha sonra yapamazmışım valla yıka ütüle kaldır bişey olmaz 😅
Gudu mihraveannesi Gecen hafta itibariyle herseyimi hazırladım. Ne olur ne olmaz cantam bile hazır. iyikide bitirmişim yoksa suan zor hareket ediyorum ve ütüyle saatlerce uğraşmam eziyet gibiydi bence çok geç kalmadan halletmelisin. 😊
hmyrfnn3 Eda4119 Bende 30dayım oda eşya yığıldı ama daha dolap yok ortada o yüzden yıka ütüle işine girişemedim sinirim bozuluyor 🤣 dolap olsa şimdiye bitirmiştim. Eşim daha erken dedi dedi bu aya kaldık nasipse alcaz bakalım Ramazanda
Eda4119 hmyrfnn3 ahah hepimizin eşleri anlaşmış aynı şeyleri söylüyor heralde aynı bizde öyle dolap yok kaldık
Medine94 mihraveannesi 34 haftamdayım ama ben bile yıkamadım daha hep birşey çıkıyor bir türlü yıkayamadım inşallah bu hafta sonu halletcem