Sweetbabyy Zeynepkaman 33+4 haftalığım bu hafta doktora sorucam bir denemek istiyorum bebeğimde de bi problem yoksa
basakerdvn Zeynepkaman bende tutmayı çok istiyorum ama eşim endişe ediyor. Zaten dinen de eşin istemediği bi ibadet bile olsa yapmak çok uygun değil. Rabbim affetsin doğumdan sonra sağlık durumuma göre telafi edeceğim inşallah.
Minigin_annesi0 Haftaya girmek üzereyim tutmıcam, çevremde herkes bi ağızdan tut, tutma diyo. Kimisi bebek aç kalır sonra tut, kimisi sevabını al tut desede ben tutamıcam doktoruma da sorcam ama önereceğini sanmıyorum
ipekveatlas Minigin_annesi0 ben de 35im tutsam kenardan köşeden toplarlar beni artık. 2-3 saat yemiyim gözüm dönüyo bebek tekmeleyip duruyo
2prensin_tekprensesiyim Bende tutmak istiyorum ama eşim tutma çocuğa zararı olur flan dyo salı günü şeker yüklemem var ozman soracağım doktoruma 25+4 haftalığım benimke aynı haftada olup tutmayı düşünen varmı
2prensin_tekprensesiyim Zeynepkaman Evet denemek istiyorum aslnda ama bebeğe bı tehlikesi olur flan diye de korkmuyor değilim aslnda
Sweetbabyy Zeynepkaman Bakalım tutan arkadaşlarım var ama tabii herkesin farklı farklı bir kere denemelik tutmak istiyorum zorlanırsam tutmam tabii
Mouradi Zeynepkaman Bende istiyordumm :( Dr tutma dedi, bakıyorumda acıktığım zaman tansiyonum düşüyor, mide bulantım oluyor o yüzden tutamıycam galiba, bebişim için kazaları tutarız inşaAllah 🥰
Zozan-harman Ben de tutamayacağım rabbim affetsin normalde de diyabet hastasıyım şimdi hamileyim insülin kullanıyorum tutamıyorum şekerden dolayı 4 düşük bir erken doğum (25 haftalık) yaptım riske edemem ama 30 gün ne kadar tutuyorsa ihtiyacı olan birine hesaplayıp verecem