Nazz_ Kizlar merhaba 37+3 deyiz şuan ve ben doğum yapmaktan korkuyorum basima naisl seyler gelecek bilmiyorum normaldende sezeryandada korkuyorum bu korkumu nasil yenebilirim bebegimim geleceğini düşünüp kendimi motive etmek istiyorum ama korkularim daha fazla açıklık muayenesinden sancidan herseyden korkuyorum
kahvesever__ Nazz_ bende çok korkuyorum valla açıkçası nasıl olucak nasıl yapacam diye rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏
Eminedmr Nazz_ korkudan geceleri panikle uyanıyorum dogurabilcekmiyim bakabilcekmiyim rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
Hayallerim95 Nazz_ bende pazartesi oldum spinal sezaryen ama çok zorlandım ben yA hala ağrım sızım devam ediyor günde 3 tane ağrı kesici içiyorum doğumun her türlüsü zordur ama işte rabbim yardımcınız olsın sizinde 🤲🏻
bbnngg Nazz_ ben de normal doğum yapmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum. Umarım hepimize kesisiz, dikişsiz kolay ve sağlıklı normal doğumlar nasip olur 🤲🤲🤲
Yamur12345 Nazz_ bnm üçüncü doğumum olck normal doğuruyorum yinede korkuyorum bence düşümmemeye bak sıtres altına girme doğum yaklaştığında hafif sancın olduğunu farkedersen sıcak suyla banyo yap sonra açılmam olur inşallah normal doğurursun sezeryan hoş deyil o dk sancını çekiyorsun hmn ayağa kalkabiliyon ama sezeryan öyle değil heryemeyi yiyebilir sin ama sezeryan sadece sıvı gıdalar
SssenemmM Nazz_ bu ara düşündüğüm tek şey korkuyorum korktukcada korkuyorum yalnız olmadigima sevindim 😢😢
SssenemmM Nazz_ bu ara düşündüğüm tek şey korkuyorum korktukcada korkuyorum yalnız olmadigima sevindim 😢😢
2koftemom Nazz_ boşuna korkuyorsun o an geldiginde bitse kurtulsam diceksin korku degil canının derdine düşceksin bırak korku duymayı korku aklına bile gelmez bu olay ışık hızıyla oluyor buyuzden hiçbirimizin hafızasında dogum anı yok öyle olmasaydı bidaha nasıl hamıle kalabilirdik
nisan78 Nazz_ korkacak birşey yok yani o bebek karnında kalmayacak sonuçda bir şekilde çıkacak ,eğer senin düşündüğün gibi çok korkunç bişey olsa kimse dogurmazdi ,yada ilkini doğuran ikinciyi dogurmazdi ,kendine guven