Karelinannesi Kızlar 16 haftadan beri çamaşırım çok fazla ıslanıyor acaba normal akıntı mıdır? Hafif beyaz renk olan akıntı da var ama afedersiniz sanki altıma kaçırmış gibi çamaşırımı ıslatıyorum. Tabi tek seferde değil her akşam çamaşırımı değiştirirken bakıyorum avuç içi büyüklüğü kadar yer ıslanmış oluyor🤷🏻♀️ Doktoruma soracağım ama randevuya daha var. Sızıntı falan olabilir mi?
2bebe1gebe Karelinannesi kötü koku yanma veya koyu renkli değilse gayet normal dedi benim doktorum 19+4 üm bende 2 aydır var bendede yaklaşık
catidaki_kedi Karelinannesi bende de oluyo.çokta rahatsız ediyo ama 10 kuruş kadar benmkisi. o kadar değil. Yine de bi doktora gidip test mı yaptırsan hani ne olduğunu anlamak için
MucizemmBenimm Karelinannesi 16. Haftamdayım ve aynı şeyi yaşıyorum su gibi akıntım var resmen 🙈 hatta eşime bugün dedim daha acaba suyum mu sızıyo diye 🙈 cuma günü kontrolüm vardı herşey yolundaydı sıkıntı olsa doktor bilmez miydi acaba 3 hafta sonra kontrolüm olacam siz o arada giderseniz doktora sonucu bana da bildirir misiniz rica etsem 🌺
Nurcantas65 Su gibi akıntı bilemiyorum ama normal gelmedi.bende 16 yım koyu beyaz sümüksü akıntı dışında birşey yok
Karelinannesi Nurcantas65 bende de öyleydi. 16 haftanın sonunda başladı sıvı gibi. Çiş mi kaçıyorum yoksa akıntı mı anlamadım
hukukcuanne_06 Benim de oldu şimdi 16dayım 14 gibi falan olmuştu doktora söyledim idrar kaçırmış olabilir misin dedi emin olamadım, ama o sıra enfeksiyon mantar problemlerim vardı o yüzden de olmuş olabilir bilemiyorum o sorunlarım tedavi edilince geçti şükür