Rintintin Merhabalar. Huma hastanesinde radyoloji uzmanı ufuk daşar da detaylı ultrason yaptıran var mı memnun kaldınız mı acaba ne kadar sürdü. Baktığı sırada size de bilgi verdi mı. Yaptıranlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler 🌸
Mert86 Rintintin tahmini 20 dakika sürüyor tek kelime konuşup bilgi vermiyor sonucu verip dr unuz gorsun diyor aldığı parada cabasi
mn2558 Rintintin bn detaylı ultrason yaptırdım bende doktor olarak Dinçer beye gidiyorum . Detaylı ultrasona bakan doktorda gayet iyi soruları cevaplıyor ve açıklamada bulunuyor .
taninmayananne Rintintin ben 2018 de yaptirmistim. Tek bir bilgi dahi vermiyor kendi tip dilinde bir kagit veriyor drun baksin diyor. 15 20dakika suruyor toplam
Mert86 Rintintin ne demek canım hangi dr gidiyorsun ayrıca bilgin var mi bilmiyorum ücret 470 memursen karta 390 oluyor
Rintintin Mert86 ben çok memnunum 140 lira muayene ücreti. Çok ilgili bilgili bi doktor. İlk bebeğimde de ona takipliydim. Ozaman melikgazi hastenesindeydi. Aradım buldum yine ona gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Sen kime gidiyorsun
Mert86 Rintintin bende cahit gozuakcaya gidiyorum ilk dr um Gökalp öner di oda fiyat fazla geldi cahit beyden memnunum aslında ama resmi biraz rahat konuşamıyorum gibi geliyor
Dilaraortacc1 Rintintin 140 mi olmuş sigorta dahil yazın gitmiştim 70 tl yfi cevap verirsen sevinirim yarın gideceğim de
Rintintin Mert86 kaç haftaliksin canim. Vala dincer beyi dene derim her soruna samimiyetle cevap veriyor. Benim saçma sorularıma bile adam of bile demedi sagolsun 🙈 oldu bittiye getirmiyo yani. İstersen bi git.
Rintintin mirage333 humada da var perinatolog ama prof. Diye sanırım aşırı pahalı geldi ya bilemedim ki bak şimdi 🤦♀️
Mert86 Rintintin huma da Mehmet tayyar var 500 lira ücreti ilk muayenesi özel yerinde yapıyor sormuştum da
mirage333 Mert86 evet ben tuncay özgün den 750 tl ye randevu aldım. Bayan pahali dedigi icin nekadar oldugunu merak ettim sadece.