H-s073 merhaba benim tek damarda tıkanıklık var çentik yok ama bebege giden kan basıncı çok sınırda çıktı bunun en sıkıntılı durumu erken doğum ancak sıkı takip edilmesi gerekiyor gerekirse on günde bir gerekirse haftada bir bunu doktorunuza görüşmelisiniz .. Bu durum bebeğin yeterli besin alamamasına veya oksijen alamamasına sebep olabiliyor ve zamanla bebekte gelişim geriliği başlayabiliyor ve bu gelişim geriliği başlamadan bby anne karnında tutmaktansa almayı tercih ediyor doktorlar ama sizin daha böyle bir durumunuz yok bunlar çok ileriki aşamalar o yüzden sıkı takip çok çok önemli…
günde bir MAX iki kere tansiyonunu ölçün eğer yüksek çıkarsa acile gidebilirsiniz preeklampsi dedikleri durum olabiliyor. Bir araştırın…
Bu durumun olmasının sebebi tamamen bünyesel sizin yaptığınız herhangi bir hatadan vs kaynaklanmıyor o yüzden kendinizi hiç strese sokmayın bazen aspirin verebiliyorlar kanın sulandırmak için aspirinin faydalı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmamış ancak bazı doktorlar verebiliyor ben kullanmıyorum çünkü zaten 31. haftamdayım.