sdymtl İmkansız değil. Pcos isen olabilir. Ben adetime doğru yumurtluyordum. bu yüzden de adetten 10 gün sonra anca pozitifi görebildim testte.
Brglyksk_ sdymtl merhabalar benim yumurtam dün catlamıs doktor söyledi adetime 9 gün var döllenme olur mu acaba
sdymtl Çatlamadan önceki gün,çatladığı gün, ve sonraki gün önemli diye biliyorum. Boş geçmeyin bu iki günü bence :)
Minnacksevdack miraclemucizee ben takip olması adına sürekli ilişki tarihlerimizi kaydediyordum. Bizim adetten bir gün önce olan ilişkimizde hamile kaldım 🙊 olabiliyor yani
miraclemucizee Minnacksevdack yani şöyle demi misal 15 Şubat en son adetinizin birinci günü. 15 Mart da adet olmanız gerekiyordu Siz 14 martda ilişki yaşadınız ve o gün hamile kaldınız 😍
miraclemucizee Minnacksevdack hadi darısı bana ♥️😍🙏🏻 Adetten bi gün önce yada ne bilim 5-6 gün kala ilşki olursa kız olur diyorlar aman olsun da ilk zaten ikisine de razıyım ♥️😍
Minnacksevdack miraclemucizee bizimki erkek. hiç öyle şeylere inanma. sağlıkla gelsinler de. Rabbim kalbine göre versin 🌸💜