miraclemucizee Kızlar 25 Mart da adet olmam gerekiyordu. 23 Mart da ilişki oldu Ve daha adat olmadım sizce tutmuş olabilir mi ? Böyle bişey yaşayan ?
Gulguzelim miraclemucizee sanmam vok nadir olay adetiniz normalse imkansız yumrutlama günü hariç halime kalamazsiniz
melikedelibas @miraclemucizee Beenn 🙋♀️ adet gunume kadat ovulasyona devam ettim ilk adetim bitince 3. Gun bide adet gunumden 2 gun once yumurtlama gordum degerlendirdim gunum 7 gun gecti bekliyorum bakalim imkansizda olsa arada olabiliyor boyle bir durum 🤗
miraclemucizee melikedelibas hımmm yani adet olacaktınız Adet gününüzden iki gün önce ovulasyon çift çıktı ? O gün mü oldu ilişki
miraclemucizee Melake yani şöyle mi misal 15 Mart da adet oldunuz o ay ilişki olmadı. 15 nisan da adet olacaksınız ya 14 nisan da hamile kaldınız öyle mi ?
Ozlm0916 miraclemucizee canım adet ol bittikten hemen sonra ilişki yaşayın biz öyle yaptık ve tuttu inşallah seninkide tutar 🥰
miraclemucizee Ozlm0916 yok hani sorum şöyle adet oldum bitti hatta geçti diğer adete gelmeden bir gün önce yani ertesi gün adet tarihim di
Hazal-K miraclemucizee olabilir her kadının yumurtlama zamanı farklıdır. Herkes 14. Gün diye bilirler ovulasyon tarihini fakat bu her yumurtalikta farklilik gosterir ayni zamanda her beden her ay yumurtlamaz. Benimde yumurtlamam erken olmustu ve erken dollenme gerceklesmisti
MelekBD Adet bittigin gün +3+2+3+2 gün arayla yaşamalısınız ilişki gebelik için Regl döneminden sonra ilk sekizinci gün ve 14ncu gün yakalamanız lazim
Omay0707 miraclemucizee kalınır ama üstünd görme gibi bi durum yaaşnır diye biliyor kan da beta hcg artınca adet duruyor o vakitte daha döllenmiyor ya
Humeri miraclemucizee 3 gün kala yaptık bizde şimdi 32 haftalık ama arkadaşın dediği gibi 2 gün üstüne gördüm kalınıyor yani
Suleakblt miraclemucizee eşim eğitimdeydi geldi ve geldiğinde adetime 6 gün vardı o ara hamile kaldım bende 💁🏻♀️
Aslanidikut miraclemucizee olabilir yumurtlama günü ne zmn olacağı belli değil sonuçta yengem kaldı geç döllenme oldu inşllh hayırlı haberler alırsın 🙏🏻 Bir de instada birgebeningünlüğünü takip et çocuk düşünüyorsan yardımcı olur
miraclemucizee Aslanidikut takibe alayım canım teşekkür ederim geç döllenme de haftası mı geri geliyor