Sena55 Kızlar yarın hastaneye gideceğim ama çok streste kaldım akıntıyla beraber hafif bir kan gördüm pembe lekelenme gibi neden olmuş olabilir
Peperonni Sena55 Normal değil bu tarz lekelenmeler mutlaka doktoru bilgilendirin. Herkesin farklı sebepten oluyor
ilaydaelcinn_1 Aslimsii07 Mehtapca06 Zeynephumeyra Hanımlar merhaba, ya bende dün sanki peçetede çok küçük bir damla pembe leke görür gibi oldum, sonrasında başka bir peçeteyle tekrar bakınca birşey yoktu.. 23 haftalığım ve şuan hastaneye gidecek durumda değilim uzağım bayağı 🤦
Aslimsii07 ilaydaelcinn_1 ambulans çağır ne olursa olsun git Allahım korusun seni ve meleğini böyle şeyler beklemeye kalmıyor maalesef
Eslem_1 ilaydaelcinn_1 Sena55 tam kan gibi değil de kavuniçi gibi açık tonlarda mı bana da oldu hatta bir tık koyusu da gelmişti doktor kontrol etti rahimde bir şey yok rahim ağzı da iyi demişti belki rahim ağzında ince damar çatlamıştır ya da damar kanadıysa kurumuştur vs dedi bir de durup dururken mi oldu? Mesela bana temizlik mi yaptın ağır mı kaldırdın ilişki vs sonrası mo oldu demişti?
Mehtapca06 ilaydaelcinn_1 yani sanciniz kanamanın yoksa hareketleri hissediyorsanız sorun yoktur inşallah
Zeynephumeyra ilaydaelcinn_1 sanmiyorum sizinkinin bisy oldugunu akintiyla beraber pembemsi geliyo nisan
Goncagl15 cicekcikiz ah ahh benmde cok oluyor sarımsı bazen daha koyu ama enfeksiyonum varmş idrar yollarımda ondanmiş bazemde su gibi akıyor akıntım beyaz renkte
MhtpKycgl Bende de pembe akıntı oldu 35. haftamda idrar yolu enfeksiyonuna bağlı dedi doktorum belki sizde de bu sebep olabilir
Eslem_1 MhtpKycgl enfeksiyon olsa belirti olmaz mı peki ? Ben günde 3 litre su içiyorum daha da enfeksiyon oluyorsa pes 😅🌸 ama rahmime baktı rahim ağzıma baktı hepsi iyi dedi belki rahim ağzındaki kılcal damarlarda kanama olmuştur kurumuş kan gelmiştir belki de demişti ama bendeki kan gibi değildi açık yavru ağzı tonlarındaydı
Aslimsii07 Sena55 gittiniz mi ilk aylarda çok önemli daha yoğun oluyor düşme durumu ben 2 tane kaybettim aşkım stres yapma ama gitmediysen de git
MhtpKycgl Eslem_1 bende günde 3 lt su içiyorum en az walla hatta gebelikten öncede çok su içen biriydim o yüzden fazlasını bile içiyorum 🙈 oldu mu oluyor yine de maalesef en son doktorum smear testi yaptı hatta ama temiz çıktı şükür 🙏🏻
hukukcuanne_06 Enfeksiyon olabilir, idrar yolu enfeksiyonu olması gerekmiyo vajinal enfeksiyob ve mantar olabiliyo benim öyleydi ilaçla geçti şükür
Eslem_1 MhtpKycgl sizde sürekli oldu sanırım ben de bir kere oldu sonra olmadı o zaman da acı badem yağı sürmüştüm çatlak için ondan mı oldu acaba dedim bir daha sürmedim çünkü ağır kaldırmadım temizlik yapmadım herhangi zararlı bişey yapmadım kendi kendime durup dururken oldu ya akıntıdan iç bölge tahriş oldu bilmiyorum ama doktor rahim içi ve rahim ağzın iyi dedi bir sıkıntı görmedi