Dilara28 Kızlar merhaba ben bursa kestel de oturuyorum ama iki aydır yakınımdaki hastanelere veya şevket yılmaza randevu bulamıyorum hastaneler randevusuz alıyor mu sizler de randevu bulabildiniz mi
serapinci Dilara28 mhrs den hergün saat 16.00 da sisteme gidiş yapın randevu arayın ancak öyle bulursunuz. Ben hep öyle buluyorum.
Selin12- Dilara28 mhrs uygulamasını indirin talep açın o şekilde randevu bulabilirsiniz ben istanbul da yaşıyorum burada da randevu bulmak sıkıntılı oluyor yanliz bu şekilde bulabiliyorum
Belgin1992 Dilara28 pazar günleri 4 ten sonra hatta 16:00 da hemen mhrs ui açıp takip edin genellikle o saatte açılıyor ben hep ordan takip edip alıyorum.
Ikinciyeanne Sehirde bazi doktorlar kase veriyor her gittiğinde obur ay randevu almadan kaseyi gösterip sira aliyorsin Üniversitede muayene sonrası sekterden cikarken randevu alabilyosunuz
Kubrailkan Ben tam saat 4te alabilmistim sevket Yılmaza talep açın randevu için 🥰 bende kestelliyim bu arada 😬🙊💕
Dilara28 Kubrailkan yaa ne güzel bir tesadüf 🥰 bu arada mhrs uygulamasında de şevket yılmaz hastanesi gözüküyor mu
Tugbasimay Kızlar bend e kestelde yim 🤭 şehir hastanesinde saat 16.00 da doktorlar acıkıyor. Oradan alabılırısnız.