gzemtum Nasıl başlanır nasıl anlatılır böyle bir duygu bilinmez aslında herşey ufacık bir karın ağrısıyla başladı daha reglime 10 gün vardı aslında ama benim miniğim kendini erkenden belli etmek istedi sanırım 6 gün kala testlerinden almıştım o zaman ve ne görim silik bi çizgi ilk başta inanamadım tabi ki napıcağımı şaşırdım çok hasta ve çok sıkıntılı bir dönemden geçiyordum aslında hemen kan testi yaptırmaya gittim tabi sonuç 12 gibi çok çok küçük bir değer Hala kabul etmiyorum hamile olduğumu doktora gittim doktor neden bu kadar acele ettin kimyasal gebelik olabilir dedi tabi bende bir kalp çarpıntısı 10 gün nasıl geçti cok zordu ve sonuç hamileymisim ilk çok sevindim ama çokta korktum 6. Haftaya kadar gayet iyiydim aslında ama 6. Haftadan sonra bir kusma ve iç sıkıntısı 44 kiloya düştüm 3 gün uyumadım hastanede yattım ben böyle mi kalıcam diyordum hep böyle güçsüz olursam çocuğuma nasıl bakıcam lütfen hamileliğin basında olup mide Bulantısı olanlar korkması önünde sonunda geçiyo ben 23 hafta günde 5 defa kustum ama sonrası rahattım çok şükür 😅 kızımı bekledim durdum 32. Haftaya kadar hep sezeryan demiştim plasentam asagıdaymış daha sonra çıktı tabi normal Doğum çok istedim 37. Hafta da çatı muayenesi olsun herşey normal de bebeğim kanala girmişti sadece sancı beklemeye başladım tabi 39+1 de gece kaşığımda regli sancısı gibi sancım olmaya başladı ama ben dikkatte almadım tabi ki karnım agrıyo falan diye düşündüm derken hop bir de ne görim nişanım geldi zaten doktor randevum vardı eşimle gittik doktor baktı açıklığım yoktu ama sancım var nst sancıma göre 4 cm açıklık olması gerek dedi doktor bu gece doğurursun ama bebeğimin kalp atışları çok düzensizdi acil sezeryan yapabiliriz eve git eşyalarını topla gel tekrar nst alalım dedi tabi ben o anda hem Doğum sancısı cekiyorum ama inanılmaz da bir sakinlik oldu üzerim de eşimde acayip panik ona sakin ol diyorum 😀onun bana demesi gerekiyor hastaneye tekrar gittik doktor kalp atışı yine düzensiz dedi ama sancım da çok açıklığın varsa yine de normal Denicez dedi tabi baktı hiç açıklık Yok ben acil sezeryan fotoğrafçım yetişemedi 😀 beni sezeryana aldılar iğne yapılırken biraz panik oldum damar yolu açılmış gibi bir Ağrı oluyo korkmayın ben bebek çıkarken bişey anlamadım ama bir ara spinal denmiş dikilirken midem bulandı ve başıma ağrı vurdu ama bebeğimi çıkartıp yanağıma dayadıkları o ilk an paha biçilemez allah herkese nasip etsin o kadar güzel ki o an sanki dünya da kimse Yok bir tek o ve ben bu arada bebeğimin boynuna kordon dolanmış ondan dolayı kalp atışları düzensizmiş oda ya çıkartılar bizi bebeğimi getirdiler eşimle kucağımıza alıp baktık sanki aşk tazeleniyor tam aile olduğunu anlıyor insan bundan önce sevgiliymişiz gibi 😀sezeryan öncesi ilk kalkış zor ve bebeği emzirmek tutturmak zor oluyor memeyi ama korkmayın sütte geliyo bebekte emiyo Ağrı da geçiyo sabırlı olun ama gece uykusuzluk bitmiyo 😀 olsun allah hepimizin evladına uzun ömür versin onun o süt kokusu acıktığında ağızındaki çıkardığı şapırtı sesi uyurken gülmesi bazen rüya gördüğünde ağlamaklı surat ifadesi daha sayısız güzelliği paha biçilemez bizim evimizin bereketi güzel kızı evimize geldi darısı inşallah hepinizin başına ( klasik herkesin dediği gibi biraz değil baya uzun oldu hakkınızı helal edin )
Candy_liz gzemtum Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanıza çok sevindim.. Duygulandım, rabbim bize de nasip etsin inşallah
Samiysfmrym gzemtum maşAllah Allah acısını göstermesin canım 😇😇❤️ bende sabırsızlanıyorum artık oglum gelsede bende yazsam hep duygulanarak okuyorum bu hikayeleri