Mansur Merhaba arkadaşlari. Bende yaklaşık 6 aydır uyuz var ve doktorun verdigi tüm kremleri sürmeme ragmen gecmiyor. Çamaşırları da 60 derecede yıkadım hepsini. Uyuzlar icin sprey alıp yataga halıya falan sıktım ancak yinede gecmiyor. Sice napmalıyım başına gelen var mı ?
Sgnn Mansur bende de var. Şuan eskisi kadar değl ama ard kaşınıyorum. Hiç ilaç kullnmadım doğumdan sonra kullanıcam inş. Ben dediğiniz gibi temziliği yaptım. 3 gğn boyunca sabah akşam tüm vücudumu sirkeyle silip 5-10 dk bekledim. Sonrasında kükürtlü sabunla yıkandım. Her seferinde temiz kıyafet giydim. Şimdi çok çok kaşınırsam tekrar sirke sürüyorum
Sblbngl Mansur ayyy o nasıl illet bişe yaa 1 yaşındaydı oğlum onada bulaşmıştı evde hepimiz kaşımıyorduk en cokta oğlum için zordu o kadar hastane gezdik o kadar krem kullandıkki yanı en son oğlumun gözünü kaybediyorduk ilaçların yan etkisi olmuştu şehir hastanesinde 1 hafta enfeksiyon bölümde yatış verildi. Kwellada diye bir krem hastanede oğluma ve bana uygulandı evdede aynı şekilde eşim kullandı tabi bunun yanımda evdeki nevresim yorgan kıyafetlerin cogunu çöpe atmak zorunda kaldım nerdeyse 1 sene cektik yanı canımızdan bıkmıştk attım valla herşeyimi. Geri kalan dolaptaki ne varsa herşeyi poşete koydum ve hava almadan 1 hafta içinde kaldı kıyafetler felan sürekli temizlik halı yıkama vs bunları sürekli yaptık çok şükür 1 bucuk senedir hayatımıza geri uğramadı gelmedi bin şükür.
Damladoran Mansur canım kahverengi kokulu bi krem vardı wilkinson diye ben ondan kullandım 3 gün üst üste sürdüm evi dip köşe temizledim yatağımı süpürdüm koltukları sildim temas ettiğim heryeri 60 derecede bütün kıyafetlerimi yıkadım ve sürekli kükürtlü sabunla yıkandım bi zaman sonra geçti çok şükür
Mansur Kizilkafaa bende kırmızı kabarcıklar var deli gibi kasınıyor. Hemde gecici eyer evde baskasıda kasınıyorsa muhtemelen uyuz
Mansur Sgnn evet bizde tek çare olarak sirke sürüyoruz. Simdi sürdük belki hergün yaparsak gecer diye
Mansur Sblbngl inan bende iki hafta hava almadan balkonda beklettim elbiseleri falan. Doktorlara gitdim kremler sürdüm o kadar temizlik yaptim . yinede gecmiyor bıktım artık.
Sblbngl Mansur doğrudur yanı bizde 1 seneye yakın cektik psikolojimiz bozuldu hele kücük bir cocuk varsa işimiz daha zordu herşeyi ütüleyin hatta biz kıyafetleri büyük tencerede kaynattık yaa herşey yaptık biz yapmadık bişey kalmamıştı kükürt sabonları felan baya şey kullandık bide kaynar suyla duş almayın ve liflenmeyin kaşıntı olsa bile başka yerinizi kaşımayın uyuxu ordan alıp oraya kaşıyarak yayılıyormuş
Meryjane Mansur bize bi şampuan verdi dr , yıkandık aynı kıyafetleri giydik belli bi süre vermişti eski bi olay süreyi hatırlamıom, süre bitince tekrar yıkandık uyuzlu kıyafetleri makinaya attık toplam 2 günde geçti..