BusenurR Kızlar akıntı böyle 1 2 damla mı olur benım 2 3 gündür arada sabki ilişkiden sonra ayağa kalkınca akar gibi geliyo böyle mi oluyo
Deletedmom7373700 BusenurR benimki süt kesiği gibi çok sıvı akıyor ara ara değil afedersiniz çamaşır ıslanıyor yani ilişkiden sonra geliyorsa sperm olabilir
Kullaniciadii BusenurR benimde çok akıntım var ama başka belirti yok aynı sizdeki gibi ilişkiden sonra oldu 2,3 gun surdu ama yumurtlama dönemide olabilir değerlendirmek için iyi ancak adete yakın zamanda testle öğrenebiliriz
Ddmyu BusenurR bunu bende merak ediyorum adete iki gün kaldı ve akıntılarım başladı . Hamilelik belirtisindeki akıntı nasıl oluyordu acaba
Burcu0707 BusenurR hamile kaldigim ilk donemdede akintim olmadi 18 haftaligiz hala yok bu ikinci gebeligim akinti gebelik belirtisi olmuyor herkezde dilerim hamilesinizdir
BusenurR Kullaniciadii yok demek istediğim akıntı normal 1 2 damla gelmiyo 4 5 gündğr ilişki olmadı zaten ama akıntı geliyo ve demek istediğim ilişkiden sorna ayağa kalkınca gelen akıntı gibi yani fazla miktarda geliyo
Kullaniciadii BusenurR hamilelikte akıntı cok oldugu icin belirti oluyor zaten 1,2 damla gibi olmuyor akıntı bazen rengine görede belli oluyor enfeksiyon belirtisi de olabiliyor ama sadece akıntı yeterli mi bilemiyorum.
BusenurR Kullaniciadii sıvı ve şeffafımsı akıntı var suanda bikac gün önce kahve ve pembemsi akıntı oldu adet olcam sandım ama kac gün oldu olmadım bende buraya yazayım dedım
Toplu Benimde oluyor aşırı derecede iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum her gün normal gibi sanki ama bende ilk gebeliğim bende bilmiyor olabilirim bilen varsa haber etsin 🌼
Maviii Burcu0707 ben de size katılıyorum ilk gebeliğimde muhteşem yoğunlukta bir akıntı vardı. şimdi hiç yok. yaşayan birine denk gelmek sevindirdi ben de düşünüyordum acaba normal mi bu durum diye