Minikbirkalp Hayırlı akşamlar kizlar iki hafta sonra kan uyuşmazlığı ignemi yaptırıcam ama özel hastanede çok pahalı devlet yapıyor mu yapiyorsa randevu alıp musaye mi olmam gerekiyor öncesinde bilgisi olan bilgi verebilir mi rica etsem ☺️☺️
BerilDerin Minikbirkalp ben devlette yaptırdım 28. Haftamda suan 32 im . Yapıyorlar tabi boşuna para veremem şahsen
mrvkrr Minikbirkalp devlet kan uyusmazlığı iğnesini karşılıyor istediğiniz hastanede yaptırabilirsiniz baska bi özel hastaneye sorun isterseniz ben istanbulda özel hastanede ücretsiz yaptırdım sizin ve eşinizin kan grubunu istiyorlar ehliyetin fotokopisini verdik o şekilde ücret ödemedim
Suleermz Minikbirkalp 28. Haftada doktora gidiyorsun canım kan uyuşmazlığı olduğunu söylüyorsun muayenede işlemi başlatıyor zaten ücretsiz şekilde
Hatice2780 Minikbirkalp salı günü bende gidip yaptiracagım özel kliniğe gidiyorum doktorum kendisi dedi burda yaptirip boşuna para verme devlete git igeneni yaptir gel dedi ☺️😁
Minikbirkalp BerilDerin normal bir ücret olsa belki dicem de ,500 TL az bir para değil şu dönemde peki siz devlette mi takiptesiniz
Minikbirkalp mrvkrr devlet yapıyorsa başka hastene araştırmaya gerek yok gidip yaptırırım ama öncesinde randevu alıp muayane olmak gerekiyor mu bu konu hakkında bilgi edinmem lazım ☺️
BerilDerin Minikbirkalp gerek yok direk bi randevu alıp gitmen yeterli bende rastgele bi doktora gittim
dnz_dnz Minikbirkalp ben de kan uyuşmazlığı iğnesi için 28. Haftamda devlette herhangi bir doktora randevu aldım. Anlattım durumu kan tahlili istedi sonucu çıkınca iğne yapıldı ücretsiz bir şekilde. Benim gittiğim özel hastane de 500 lira istemişti. Hiç gerek yok gerçekten o parayı vermeye