Rumuz_07 Kızlar akşam için parmak ölçümünde açlık tokluk ideal sınır nedir dr unuz dedi mi sitelerde farklı bilgiler yazıyor
aysnrsvs Rumuz_07 insülin kullanıyorum bir gün sabah aç tok birgün öğlen aç tok bir gün akşam aç tok ölçüm yapıyorum yemekten öğünlerim arasında 3 4 saat oluyor kaçamak yapmazsam 90i geçmez açlık şekeri sinir 95 demişti bana
Rumuz_07 Sokraveannesi benim akşam 4 gibi yemiştim 20.56 da 100 çıktı çok yüksek mi acaba normalde 76 80 çıkardı hep😏 tokluk kaç çıkacak Allah bilir 😂
Esenkaplan Rumuz_07 aclik sekeri oyle ölçülmez sabah ölçülür yaklaşık 8 ila12 saat lik bi aradan sonra
Sokraveannesi Rumuz_07 yemekten bir saat sonra olcmelisiniz. 4ten sonra yemediseniz biraz yüksek cikmis ama çok da değil
Rumuz_07 Esenkaplan bazı arkadaşlara sabah öğlen akşam ölçüm yaptırıyorlar ama. Dr bana sabah akşam dedi ama o arada aç kalacaksın demedi değerlerimde normal çıktı hep🙄
Esenkaplan Rumuz_07 e tamam ac kalma demis düzenli beslen sen bebege faydalı şeyler ye sabah aksam olc dediyse sabah uyanınca birde aksam yemeğinden 1 saat sonra olc demiştir
Rumuz_07 Esenkaplan evet öyle dedi ama 4 gibi yedim düzenim şaştı bugün. Akşam 8.56 da açlık ölçüm Açlık 100 çıktı ☺️