Portuga Kızlar 34+5 deyim ve 2 gündür kalp çarpıntısı yaşıyorum durduk yere kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlıyor böyle durum yaşayan varmı aranızda
Thurkan29 Portuga Tam da şu an aynı durumdayım.Oturdum,derin derin nefes aldım.Elim ayağım terledi.Başımın sağ tarafında da ağrı oluyor.Sakinleşmeye çalışıyorum.Daha geçmedi. 35+3 haftalığız
Misssitare Portuga bende ilk haftalar olmuştu doktorum kan eksikliğinden olabilir dedi kanım normal çıkınca taksiyon düşüklüğündende olabiliyormuş
Asli_10 Portuga bende 35 haftalığım benim de 140 larda falan atıyor nabzım normal heralde bu haftalarda
Cnnt3 Portuga malesef bende aynı durumu yaşıyorum . Zannediyorum panik atagim var bende 36+6 yım . Özellikle akşamları beni çok rahatsız ediyor . Çarpıntı şeklinde oluyor birde sanki koşmuşum gibi hızlı hızlı atıyor . Nefesim daralıyor . Perşembe günü kardiyalojiye gidicem
Portuga Kontrollere gittiğim zaman hep doktorum tansiyonumu da ölçüyo normal çıkıyo tansiyonum hep. İnternette de hamilelikte kan basıncının yüksek olmasından dolayı oldugu yazıyo ama bende kontrole gittiğim zaman doktoruma sorucam
2805 36 dayım akşamları oluyor sıck basıyor ellerim titriyor bende çarşamba doktora gidince soracağım