elfkara Kızlar dagitmalik çikolata falan mı düşünüyorsunuz Bana güvendiğiniz sayfa falan varsa söyler misiniz şu an aklımda Bi fikir yok ama çok klasik çikolata var başka ne olabilir 🤔
cilem01 elfkara anahtarlık yaptırdım ama hamile halimle yaptırdığım sayfaya her gün beddua ediyorum . Sorun yaşadık o yüzden öneremicem sayfa ismini . Ama ben makrome anahtarlık yaptırdım . Fikir olsun size ☺️
bbnngg elfkara ben tohum yaptırıyorum. Aşağıda kutunun içindeki kelebek tohum, ekince çiçek büyüyo. Magnet, mum falan herkese hitap etmediği için bu daha mantıklı geldi bana. Farklı modeller de var.
duygudddd Lokum magnet veya renkli şeker paketleme leri olablr bn bi küçük kutu lokum alıcam mevludunde hediyelik havlu ve mağnet dağtcam yeterli bnce dha nolsun lohusa şerbetide ikram edilir bizde oda olacak nasipse yeterli
poyrazinannesi1 Muhtelif işler sayfasından çantalı kolonya yaptırdım 9₺ ye. Görseldekinin aynısı geldi güvenilir sayfa. Tema vakfı sitesinden magnet yaptırdım, tema vakfına bağış oluyor. O da 9₺ di.
Ccaannsseell elfkara ben çikolata ve mum yaptırdım. Çokta beğendim çok güzel oldular 😍 mumları mercan_hediyelik’ ten , çikolatalarıda cikolatadeposuu’ndan yaptırdım. İkisinide tavsiye ederim çok memnun kaldım sayfalardan. çok içime sindi gerçekten aşk yaşıyorum hediyeliklerimle 😍😍