Ceylin680 Ozden12 ben o haftada doğum yapmadım.ama yapan vardı yanımda daha önce hastanede 20gün yatmış doğum yaptı 2.günü bebeğiyle eve geçti bebeği 2300dü ama ciğer gelistirici olduğu için küveze girmedi
Ceylin680 Ozden12 28haftadan sonra erken doğum riski ile hastaneye yatış yapılan her bayana yapılıyor.toplam 4doz ilk 2doz 24saat içinde sonraki bir kaç gün yada 2hafta sonra duruma göre yapılıyor.etkisi 15gün eğer 15günde doğum olmassa vücut onu dışarı atar yan etkisi yok bacaktan yapıliyor minik bir iğne
gmzaltns Bende bugün 35.haftamdayim.nst de sancım ve su azalmam olduğu için dün 1.doz bugün 2.doz ciğer geliştirici ignemi oldum.artii bekliyrm nezamn Akçam derse doktor alçak ama en geç haftaya salı Alicam sancij var ve suyun az dedi .hergun nst gidiyrm .
gmzaltns Ceylin680 ben dün 2.dozumu oldum ama bugün bebek hareketleri bayağı yavaştı çok hissetmedim. İgneden snra böyle bir etkisi oluyormu acaba.
Ceylin680 gmzaltns evet iğne olunca bebek 1yada 2gün az hareket ediyor.ben sinovak ve tetanoz oluncda aynı şey oldu .ciğer gelistirici yapılınca zaten ilk dozdan sonra 1saat içinde doğum yaptım.yani cok vaktim olmadı gözlem yapmaya ise yarayıp yaramadiginida tam anlayamadım.insallah sizin minik biraz daha sabreder zamanında gelir.hayirli dogumlariniz olsun.