EmineTlc FatmaNur_27 Yaa 😍 Hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun bebeğinize 🤲 Dediğiniz gibi olur umarım, bana ve benim gibi bekleyenlere de nasip olsun amiin 🤲🌸🧚♀️
EmineTlc AngeL- umudunu kaybetme kuzum, nasıl ki her gecenin bir sabahı varsa bizim yuvalarımıza da bir gün o güneş doğacak inşaAllah 🌸
Afraaaa EmineTlc benimde adete 2 gün kala böyle çıktı 2 gün sonra tekrar ettiğimde daha koyuydu var gibi kan verebilirsiniz:)
Dlnilgn09 EmineTlc canım seni umutlandırmak istemem ama bende ilk yaptıgımda böyleydi hakkında hayırlısı olsun
Naziminverasi EmineTlc çok silik çizgi kimyasal olabiliyor o yüzden adet günü yada bikaç gün sonra adet olunuyor aslında test hatası değil çoğu bikaç gün tekrarlayın koyulaşması lazım tabi en iyisi adete yakın kan testi
EmineTlc Naziminverasi teşekkür ederiiim 🤗💐 gecikmesini bekleyeceğim, duruma göre hareket ederim artık 🙈
anneolmakzoramagulusuyeter EmineTlc hemen çıktıysa vardır inşaallah kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olur bana da dua et 🥰
EmineTlc anneolmakzoramagulusuyeter amiin canım benim, hamile olmadan da isteyen herkes için dua ediyorum zaten 🙏 Rabbim isteyen, bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eylesin 🤲💜
anneolmakzoramagulusuyeter EmineTlc benim de bu ay kaset testim pozitif çıktı bayaaa da belirtilerim vardı ama adet oldum🥺 Rabbim tez vakitte hayırla sağlıkla isteyen herkese bize de nasip etsin amiiinnn